Cadis - Barça: Una genialitat que val tres punts (0-1)

Una xilena de João Félix atorga la victòria al Barça en un exigent partit a Cadis

El FC Barcelona ha assolit una important victòria a Cadis. Un golàs de xilena de João Félix a les acaballes del primer temps ha acabat atorgant els tres punts a un Barça que presentava fins a nou canvis respecte l'onze que va guanyar a París i que continua sense donar per perduda una Lliga cada cop més difícil, ja que el Madrid també ha guanyat a Mallorca (0-1). Diumenge que ve, un Clàssic que pot ser decisiu. Però abans, una cita clau a Montjuïc contra el PSG.

El Cadis mostra les seves credencials

El Barça s'ha presentat al Nuevo Mirandilla amb la mateixa il·lusió i energia amb la qual va vèncer el Paris Saint-Germain el passat dimecres. El conjunt local, però, ha posat les coses molt difícils des del primer moment. Els jugadors de Mauricio Pellegrino han mostrat un bloc molt sòlid que ha dificultat el moviment de pilota dels futbolistes, avui dirigits per Òscar Hernández. Fins i tot una doble oportunitat dels gaditans al voltant del minut 21, finalitzada per Juanmi, ha estat la primera gran ocasió viscuda a la localitat andalusa.

Genialitat de João Félix

Quan la primera meitat s'encaminava al final, un córner llençat per Marcos Alonso l'ha refusat un defensa del Cadis. El crac portuguès del Barça, però, ha meravellat el públic amb una xilena al minut 37 que ha sorprès Ledesma (0-1). El '14' blaugrana ha emmudit el conjunt groc i ha confirmat el seu gran moment de forma amb la samarreta del Barça.

Fermín López, a les acaballes de la primera meitat, ha pogut ampliar el resultat, però el seu xut a porteria ha estat desviat sobre la línia per la defensa gaditana. D'aquesta manera, el Barça ha enfilat el camí als vestidors amb victòria per la mínima en un exigent camp.

Màxima igualtat fins al final

Els dos equips han tornat al camp amb les ganes de revertir o augmentar el resultat, respectivament. Un clar fora de joc ha anul·lat el gol de Juanmi que empatava el partit al minut 54. El davanter malagueny ja es disposava a celebrar la diana, però la seva posició avançada ha evitat que el gol pugés al marcador.

El mateix João Félix, quan solament quedava un quart per finalitzar el partit, ha provat altra vegada sort de cara a porteria, però en aquest cas el pal ha evitat que el portuguès acabés el partit amb un doblet a la seva motxilla personal. L'enfrontament entre gaditans i barcelonins ha transcorregut amb total normalitat i ha vist com el Barça ha finalitzat una setmana màgica que permet afrontar una setmana encara més exigent contra PSG i Reial Madrid.