La convocatòria per a viatjar a Cadis

La convocatòria per a viatjar a Cadis

Un total de 23 blaugranes estan convocats per al partit de Lliga en terres andaluses

Després d'una setmana d'aturada per la celebració de la final de la Copa del Rei, torna la Lliga. Entre el partit d'anada i de tornada dels quarts de final de Champions League, el Barça s'enfronta al Cadis al Nuevo Mirandilla a les 21.00 hores. Amb l'objectiu de mantenir la bona dinàmica i arribar al Clàssic amb opcions de retallar més la distància amb el Real Madrid, els blaugranes buscaran els tres punts contra el combinat andalús.

Per a aconseguir-ho, el tècnic blaugrana podrà comptar amb Pedri i Frenkie de Jong que van rebre l'alta mèdica en el passat partit europeu contra el PSG. Ara bé, Cancelo, Iñigo Martinez i Lewandowski compliran el partit de sanció per acumulacions de targetes i no estaran disponibles per a l'enfrontament.

Amb aquestes variables, la llista completa la formen: Ter Stegen, R. Araujo, Ferran, Pedri, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Fermín, Marcos A., Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Cubarsí, Marc Guiu, H. Fort i Mikayil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut