Cinc dades del Cadis - Barça

Cinc dades del Cadis - Barça

Anàlisi dels factors claus del pròxim partit de Lliga dels de Xavi Hernández

El Barça viatja aquest dissabte fins a terres andaluses per enfrontar-se a un rival de la zona baixa, però en dinàmica ascendent: el Cadis. El conjunt groc es troba antepenúltim amb 25 punts, a tres dels 28 del Celta, qui marca actualment la salvació. El Barça, amb una bona dinàmica a la Lliga, espera assaltar el Nuevo Mirandilla i continuar en la lluita pel títol de Lliga.

L'equip menys golejador de la competició

El Cadis, dirigit ara per Mauricio Pellegrino, duu 21 gols a favor aquest curs, el pitjor registre de tota la competició. Al davant es trobarà la defensa blaugrana, la més fiable de la Lliga en els últims partits, amb cinc porteries a zero consecutives en els darrers partits disputats. Tanmateix, l'arribada de Juanmi ha revitalitzat la faceta ofensiva dels gaditans amb tres gols.

Bons precedents...

Els locals duen tres derrotes consecutives contra els blaugranes. A més, en cap d'aquestes ocasions ha pogut celebrar un gol. Vuit gols a favor dels culers i zero en contra. Dades immillorables per afrontar el partit amb més solvència que mai.

... en un escenari exigent

El Barça s'ha deixat fins a cinc punts dels nou possibles en els últims tres partits a Andalusia. Una victòria, un empat i una derrota són el global dels desplaçaments passats. Això ha convertit el Nuevo Mirandilla en un dels viatges més durs per als de Xavi Hernández, que fins a aquesta ratxa grisa, havien tornat amb set victòries, una derrota i un empat. És a dir, en tres anys, el Barça ha perdut els mateixos punts que en nou.

Bons records en ambdós bàndols

João Félix, per part del Barça, i Maxi Gómez, per part del Cadis, tenen un idil·li amb el conjunt rival. L'atacant portuguès ha marcat un total de cinc gols als andalusos, amb dos doblets inclosos. Així doncs, el 'Submarí groc' és la víctima preferida del '14' blaugrana -juntament amb Betis i Athletic Club-.

Pel que fa al davanter uruguaià, amb sis dianes és el segon jugador que més gols li ha marcat el Barça de tota la Lliga, solament per darrere dels vuit de Iago Aspas. Tanmateix, aquesta temporada encara no s'ha estrenat amb la samarreta groga.

Primer partit sense Lewy del 2024

El davanter polonès encara no s'havia perdut cap partit aquest any però la groga rebuda contra Las Palmas ha provocat que el '9' blaugrana es perdi el desplaçament a terres andaluses per acumulació de targetes.

Una baixa que deixa Kounde i Gündogan com els dos únics jugadors que han disputat cadascun dels partits del 2024. A més, en el cas de l'alemany, ha jugat tots els partits de la temporada. Una fiabilitat a l'abast de molt pocs al món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut