FC Barcelona - Las Palmas: Vol guanyador (1-0)

FC Barcelona - Las Palmas: Vol guanyador (1-0)

Els blaugranes sumen una victòria gràcies a un gol de Raphinha i ja acumulen nou duels sense perdre

Victòria importantíssima davant de l'afició. El FC Barcelona ha derrotat al UD Las Palmas amb un gol solitari de Raphinha a l'inici de la segona meitat (1-0). Aconseguir els tres punts era una tasca obligada si els culers volien mantenir les bones sensacions i seguir lluitant per la part alta de la classificació. I dit i fet, els de Xavi Hernández sumen una nova victòria que els dona força i moral per afrontar el següent enfrontament: el partit d'anada dels quarts de final de la Champions League.

 

Amb un onze amb sang jove, com ja ve sent habitual(Ter Stegen; Kounde, Cubarsí, Iñigo Martínez, Cancelo; Sergi Roberto, Fermín, Gündoğan; Lamine Yamal, Lewandowski y Raphinha) els blaugranes sabien de la importància d'obtenir la victòria.

Lewandowski, lidera l'atac sense premi

Amb el xiulet inicial la pluja ha arribat a Montjuïc. Això, però no ha frenat als blaugranes que des de ben aviat han començat a amenaçar la porteria d'Álvaro Valles. Lewandowski ha estat l'autor de la gran majoria d'ocasions de les quals ha gaudit el conjunt de Xavi Hernández. Primer una vaselina del polonès s'ha perdut per sobre el travesser (min.4) i després un xut creuat des de la banda esquerra ha estat aturada per porter canari (min.15).

També, per partida doble, han anul·lat gols per fora de joc. Una bona triangulació dins de l'àrea que ha culminat Lewandowski ha quedat en res (min. 5) i més tard una diana de Raphinha també ha estat invalidada (min. 19). Las Palmas ha aconseguit resistir a la cortina d'aigua i a l'embestida ofensiva culer dels primers minuts.

Els canaris es queden amb 10

A l'equador de la primera meitat, el conjunt de Garcia Pimienta ha perdut el porter. En una sortida a destemps on ha escombrat a Raphinha, Alvaro Valles ha estat expulsat amb vermella directa (min. 24). Amb un jugador menys, les poques aproximacions canàries que hi havia hagut s'han esvaït i han centrat els esforços a potenciar la defensa que s'ha tancat més enrera. Malgrat això, els de Xavi, també han tingut l'oportunitat d'obrir el comptador abans del descans amb un cop de cap de Lewy al travesser i amb dos xuts calcats, un de Fermín i un de Raphinha, que han sortit fregant la porteria del pal dret (min. 43).

Raphinha marca el gol de la victòria

A la represa la pluja ha marxat, i sense ella el gol han arribat. El Barça ha començat a moure la banqueta. Fermín ha estat substituït per Joao Félix, i precisament, de la màgia de les seves botes ha sortit una assistència d'ensomni per obrir el comptador culer. Raphinha ha caçat a l'aire la passada del portuguès i ha rematat per posar l'1-0 (min. 55).

Tot i tenir una ocasió clamorosa de Joao Félix a darrer quart del partit, Montjuïc no ha pogut celebrar cap gol més, però sí que ha pogut vibrar amb el retorn de Ferran Torres. El davanter ha entrat en el lloc de Lamine Yamal tornant a disputar un partit després de 59 dies. Sens dubte una bona notícia que se suma a la dels tres punts que permeten afiançar la segona plaça i situar-se momentàniament a cinc del líder.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut