Dues ratxes oposades, cara a cara

Dues ratxes oposades, cara a cara

Amb vuit partits imbatut, el Barça reprèn el camí de la Lliga a l'Estadi Olímpic Lluís Companys contra un Las Palmas que fa cinc duels que no guanya

Torna la Lliga a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Després de l'aturada de seleccions del mes de març, el Barça rep la visita de Las Palmas el dissabte 30 de març a les 21 hores. Un duel de ratxes oposades. Si els blaugranes acumulen vuit partits de Lliga sense perdre, els grocs sumen cinc partits seguits lliguers sense guanyar. Uns camins divergents que s'allarguen si també es mira els enfrontaments directes.  

És evident que els de Xavi van marxar a l'aturada de seleccions amb la fletxa cap amunt a la Lliga. L'últim partit del gener va permetre als barcelonistes arrencar una ratxa de vuit jornades consecutives sense perdre: sis victòries i dos empats. L'1-0 davant Osasuna va ser l'origen d'aquesta ratxa que ha vist sumar tres punts en altres dos partits a Montjuïc: Getafe (4-0) i Mallorca (1-0). Perquè el camí d'imbatibilitat gràcies als triomfs també s'allarga gràcies a tres enfrontaments a domicili: Alabès (1-3), Celta de Vigo (1-2) i Atlètic de Madrid (0-3). Només contra Granada a casa (3-3) i Athletic Club a San Mamés, els culers han deixat volar les tres unitats.

Per la seva part, el conjunt dirigit per l'exbarcelonista Garcia Pimienta porta cinc jornades lligueres sense arribar a la dolçor del triomf. El conjunt illenc estava sent una de les revelacions d'aquesta Lliga, però ara es troba en un sot. Els grocs, que van ascendir de categoria la temporada passada, ocupen una meritòria 11a plaça tot i la ratxa de dos empats i tres derrotes. Des del 10 de febrer que no guanyen a la competició. Des de llavors la seva ratxa negativa guarda un 5-0 contra l'Atlètic de Madrid, un 1-1 contra Osasuna, un 3-3 contra el Getafe, un 0-2 contra l'Athletic i un 0-1 contra l'Almeria. 

Els duels directes són blaugranes

La victòria més recent del FC Barcelona contra Las Palmas va ser en la primera volta de la Lliga. Va ser l'1-2 que va viure el Gran Canaria Stadium amb un gol de Gündoğan de penal sobre la botzina. Aquell va ser el 15è duel consecutiu que els catalans no perdien davant els canaris i, d'aquesta manera, elevava la millor seqüència de partits sense perdre del Barça contra Las Palmas. 

A més, si ens centrem en els enfrontaments en territori català, els canariones no hi guanyen des del setembre de 1972. Una ratxa d'imbatibilitat sensacional de 17 victòries i dos empats. Sens dubte, que FC Barcelona i Las Palmas arriben en camins oposats, però quan comenci a rodar la pilota tot quedarà esvaït. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut