Xavi:

Xavi: "És un dia per gaudir de ser culer"

El tècnic s'ha mostrat molt satisfet per la feina feta i per poder ser novament en uns quarts de final de la Champions

El FC Barcelona és als quarts de final de la Champions. Ha pogut superar el Nàpols, en la tornada dels vuitens jugada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (3-1), i serà al bombo del proper divendres, quatre anys després de l'últim cop. 

 

"És un dia per gaudir de ser culer", ha comentat Xavi després del partit, molt satisfet per la feina feta pels seus jugadors. "Hem tingut una actuació molt completa. L'equip ha estat molt bé amb pilota i sense i hem dominat en moltes facetes del joc. Estic content amb els jugadors, que s'han buidat", ha analitzat el tècnic, a més d'afegir: "Hem fet un dels millors partits de la temporada. Podem estar orgullosos. És un dia molt important per al barcelonisme, perquè estem entre els vuit millors equips d'Europa. Aquest equip té molt de mèrit. Ha estat una nit rodona i màgica".

A més, Xavi ha volgut emfatitzar que "acabem el partit molt feliços, amb un públic que ha estat de deu, i hem demostrat que estem preparats per competir a Europa". 

"Estic molt orgullós, molt content i molt feliç. És un dels meus millors moments com a entrenador del Barça. Esperarem el sorteig amb molta alegria, il·lusió i ganes", ha sentenciat. 

Sobre els noms propis

En roda de premsa, el tècnic també ha estat preguntat per alguns dels seus jugadors. Sobre Sergi Roberto i Oriol Romeu, que han entrat a la segona part just després d'uns minuts de control del Nàpols, ha dit que "ens han donat frescor". "Sergi Roberto ha estat diferencial i ens ha aportat moltíssim. Ha treballat molt bé i ha jugat amb molt de criteri. No l'hem utilitzat més aquests dies perquè venia amb molèsties, però és molt important per al grup", ha afegit.

Sobre Gundogan ha assegurat que "en la seva posició és un dels millors futbolistes del món". I sobre Pau Cubarsí, l'MVP de l'enfrontament, encara ha estat més contundent: "Quan Cubarsí té la pilota, les meves pulsacions no pugen. Estic tranquil. Això no té preu. A més és brutal amb la sortida de pilota. Genera jugades d'atac i és un espectacle veure'l, una meravella. Estic molt content per ell".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut