Dues grans ratxes, cara a cara

Dues grans ratxes, cara a cara

Un destacat conjunt vermell-i-blanc a San Mamés testarà la ratxa d'imbatibilitat dels culers lluny de Montjuïc

En la contrarietat, els camins d'Athletic Club i FC Barcelona han convergit. Bilbaïns i catalans arriben a la jornada 27 de la Lliga en ratxa. Un moment d'imbatibilitat que es contraposarà a San Mamés aquest diumenge 3 de març a les 21 hores. 

Un local segur vs un visitant agosarat

El conjunt d'Ernesto Valverde es presenta amb una imbatibilitat de 12 partits de Lliga a la Catedral. D'altra banda, els de Xavi Hernández compareixen amb 12 compromisos sense perdre a la Lliga com a visitant. Així doncs, bascos i catalans lluitaran per imposar la seva ratxa a San Mamés. Un estadi alegre per la recent classificació per a la final de la Copa del Rei. 

Sens dubte, que els lleons són un dels equips més destacats de l'actual Lliga. I han fet de San Mamés un camp inexpugnable. Dels darrers 12 duels, n'han guanyat deu i només n'han empatat dos. És a dir, els de Valverde no perden en Lliga com a locals des de la jornada 1. Va ser contra el Reial Madrid. Només Getafe i València han estat capaços d'endur-se un punt de l'estadi situat al costat de la ribera del riu Nervión. 

Per la seva part, el FC Barcelona ha guanyat set partits i n'ha empatat cinc en les seves darreres 12 visites lligueres. Aquesta campanya no coneix la derrota lluny de l'Estadi Olímpic Lluís Companys. L'última vegada que va deixar de sumar unitats com a visitant va ser el curs passat en la darrera jornada, quan ja era campió, a Balaídos. 

Les quatre victòries consecutives lluny de Montjuïc refermen el bon moment dels blaugranes com a visitants. Balaídos, Mendizorrotza, Benito Villamarín i l'Estadi de Gran Canària són els arguments que contribueixen a la ratxa d'imbatibilitat dels culers abans d'arribar a San Mamés. Una plaça sempre complicada. Cal recordar que en l'actual Copa del Rei, els barcelonistes hi van perdre en la pròrroga. 

Així doncs, un conjunt vermell-i-blanc amb la moral alta a San Mamés testarà la ratxa d'imbatibilitat dels blaugranes lluny de casa. Un cara a cara d'alt voltatge. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut