Athletic Club - Barça: San Mamés posa a prova la millora blaugrana

Athletic Club - Barça: San Mamés posa a prova la millora blaugrana

Després de sumar 13 dels últims 15 punts en joc, el Barça visita un dels camps més complicats de tota la Lliga, i on van caure eliminats de la Copa

Prova d’altíssim nivell per mesurar l’abast de la millora del Barça de Xavi. San Mamés presentarà una entrada excepcional per rebre els blaugrana, que es planten a la Catedral en un dels millors moments de la temporada, havent sumat 13 dels últims 15 punts en joc a la Lliga i amb les opcions intactes a la Champions.

Contra un rival amb la moral pels núvols

Al davant s’hi trobarà un Athletic Club eufòric després d’haver-se classificat aquest dijous per a la final de Copa, un cop superat l’Atlètic de Madrid per un global de 4-0 a les semifinals. Pel que fa a la Lliga, els lleons, comandats per Ernesto Valverde a la banqueta, es troben en cinquena posició, i a només tres punts de les posicions de Champions.

A més, els biscaïns han guanyat els últims set partits com a locals en Lliga, un fet que evidencia la dificultat de sumar en un dels camps amb més ambient futbolístic de tota la competició. Per contra, al Barça l’afavoreixen els precedents a la Lliga. Dels últims vuit partits, set han caigut de bàndol blaugrana i el duel restant va acabar en empat.

El botxí dels blaugrana a la Copa

Però, i obrim el focus també a la Copa, hi trobem el precedent més recent de tots. El passat 24 de gener, en el mateix escenari, el Barça va caure eliminat a mans dels bascos, que es van imposar a la pròrroga (4-2) en un gran partit. Ara, amb el xip canviat per al de la Lliga, el Barça buscarà seguir amenaçant la segona posició del Girona i retallar punts amb la primera que ocupa el Reial Madrid, que va empatar a Mestalla.

La convocatòria de Xavi

Per aquest gran partit, Xavi Hernández ha confeccionat una llista de 22 futbolistes convocats, que és la següent: Ter Stegen, João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Pedri, Lewandowski, Raphinha,  Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Fermín, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto , F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Lamine Yamal, Kochen, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut