FC Barcelona - Getafe: Pluja de gols per escalar a la Lliga (4-0)

FC Barcelona - Getafe: Pluja de gols per escalar a la Lliga (4-0)

Els blaugranes han dominat el partit de principi a fi per amarrar un triomf clar i coral, i per retornar el somriure a Montjuïc

Triomf coral. El FC Barcelona s'ha imposat amb claredat al Getafe (4-0) i, d'aquesta manera, s'ha col·locat segon en la taula lliguera. El joc alegre ha mantingut els de Xavi en el raïl del triomf en quasi tot el matx. L'ímpetu de Raphinha i João Félix ha acostat els culers a la victòria final, rematada amb les dianes de Frenkie de Jong i Fermín. 

Els titulars Kounde, Cubarsí, Araujo, Cancelo, Christensen, Frenkie de Jong, Gündoğan, Raphinha, Lewandowski i João Félix s'han fotografiat damunt amb les 7 dones i els 21 homes que formen l’equip Fundació Barça. Els somriures han inundat aquesta instantània abans que comencés a rodar la pilota a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

AC108351

Alegria de Raphinha 

En moviment, l'alineació de Xavi ha presentat novetats en la titularitat, que ha tingut molta incidència en el desenvolupament. Cubarsí, João Félix i Raphinha han estat els noms diferents de l'empat a Nàpols. Els dos atacants han copsat focus després d'un inici on ambdós equips s'han anul·lat fins a l'aparició del brasiler. Una sensacional passada a l'espai de Kounde ha plantat sol l'11 davant David Soria. Fàcil i efectiva. Així ha estat la definició de l'extrem per posar l'1-0 (min 20). El seu homòleg a la banda esquerra ha tingut el segon. Una festivitat que no ha arribat per les aturades del 13 rival. La profunditat que han exhibit els dos s'ha tornat a topar amb la falta d'efectivitat davant la solitud del porter.

Les puntuals baixades de tensió han obert les aproximacions dels madrilenys. Incapaços de superar la plasticitat de Ter Stegen. El verd barcelonista ha viscut en molts moments de tranquil·litat pel domini del joc blaugrana, que ha tingut episodis de brillantor davant un intens i dur conjunt azulon. Valent, perquè en moments puntuals s'ha presentat amb perill als tres pals culers. Un element inanimat que ha despertat els de Xavi Hernández en un començament de segon part amb pes rival. Un llançament a la fusta de Milla, després d'una intervenció del porter de Mönchengladbach, ha dinamitzat el 2-0

Somriure de João Félix i Frenkie

Una jugada col·lectiva ha dibuixat el segon de la tarda. Cubarsí, Gündoğan, Raphina i Christensen han contribuït a la felicitat de João Félix (min 53). El somriure del portuguès també ha portat l'alegria als 36.803 espectadors i espectadores. El 14 ha enviat la pilota al fons de la xarxa a plaer després d'una assistència magnífica del futbolista danès. L'avui mig centre del FC Barcelona ha enaltit la profunditat que han trobat els culers al llarg de tot el partit.

La pluja ha aparegut a Montjuïc. Literalment, pel fenomen meteorològic, i figuradament, per les dianes. Perquè els de Xavi han engrandit la seva superioritat amb el 3-0 (min 61). De nou, els espais han contribuït a les celebracions barcelonistes. Frenkie de Jong s'ha beneficiat del partit destacat de Raphinha. El brasiler, altre cop, s'ha plantat sol davant Soria per assistir l'holandès. El 21 s'ha apuntat la diana 11.000 del FC Barcelona. Un 3-0 que ha perllongat la superioritat dels de Xavi en el partit. La punteria ha enfosquit el caminar perfecte barcelonista. Raphinha, Cancelo i Fermín podrien haver arrodonit encara més el marcador.

La passió de Fermín tanca la golejada

Els decibels de l'Estadi Olímpic han estat joiosos fins al final. Tant amb el gol de Fermín (min 91), actiu en tot moment, que ha tancat la golejada com amb la victòria per escalar en la Lliga. Els tres punts davant el Getafe han situat els blaugranes, provisionalment i a falta del partit del Girona, en la segona posició de la taula. Una tarda rodona per continuar somiant. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut