Frenkie de Jong, autor del gol 11.000 de la història del Barça

Frenkie de Jong, autor del gol 11.000 de la història del Barça

Amb el seu gol contra el Getafe, el '21' del Barça ha assolit aquesta espectacular xifra, incloent totes les competicions oficials

Vuit anys després d'ençà que Messi fes el gol número 10.000 de la història del Barça, Frenkie de Jong ha entrat també en una selecta llista de golejadors del quadre culer, sent l'autor de la diana oficial número 11.000 de la història del Club. Ha estat el gol que suposava el 3-0 contra el Getafe. L'assistent, Raphinha.

Fins a nou jugadors han entrat als llibres històrics anotadors del Barça, des que George Gervan anotés el primer gol oficial de la història de l'equip. El desaparegut Hispania Athletic Club va ser la primera víctima a la Copa Macaya, primer torneig oficial del qual es tenen registres a Espanya.

Josep Samitier va anotar la diana número 1.000 contra l'Europa i, després, noms com Josep Escolà, Marcos Aurelio, Eulogio Martínez, Carles ReixachPeriko AlonsoEusebio SacristánMarc Overmars i Messi, per partida doble, han estat els altres noms il·lustres autors de gols mil·lennaris.

Més de 6.000 gols a la Lliga

El Barça ha desgranat els seus gols en 26 torneigs oficials. A la competició on ha marcat més ha estat la Lliga (6.458), seguida de la Copa del Rei (1.513), la Copa Catalunya (1.240) i la Champions League (680).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut