Xavi:

Xavi: "És un escenari magnífic per fer un gran partit"

El tècnic blaugrana ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del duel on ha volgut deixar clar que els blaugranes sortiran a guanyar

A poc més de 24 hores perquè la pilota comenci a rodar a l'Stadi Diego Armando Maradona, el tècnic del FC Barcelona ha comparegut en roda de premsa on ha assegurat que "l'equip està preparat i il·lusionat d'afrontar de nou una eliminatòria de Champions".

L'equip, amb ganes

L'entrenador egarenc ha defensat que el vestidor "té esperança i motivació per a classificar-se per a quarts de final". Primer, però hauran de guanyar el Nàpols, l'actual campió de la Serie A, tot un repte que per a Xavi és "un escenari magnífic per fer un gran partit".

El terrassenc ha volgut desviar la bala de ser favorits: "l'eliminatòria està en un 50-50". I és que per sobre de tot, el tècnic ha volgut deixar clar que el de demà és un partit "per a gaudir, però sobretot competir".

Els blaugranes busquen un resultat favorable a l'anada, però són conscients que no tot es decideix aquest dimecres: "hem de preparar el partit sabent que queden 90 minuts a Montjuïc. Però això no canvia el nostre ADN. Cal defensar bé i tenir la pilota. Sortirem a guanyar", ha confessat l'entrendor.

Revolució al Nàpols abans del duel

Per aconseguir el triomf, els culers hauran de superar a un combinat italià que tot i ser el vigent campió de Lliga, no passa pel seu millor moment. De fet, a 48 h pel duel, el Nàpols ha canviat l'entrenador. Xavi ha reconegut que això despista i que demà "no saben molt bé com es desenvoluparà el partit".

El que sí és innegable és el talent de les seves files. Xavi ha alertat de la qualitat "d'Osimhen i Kvaratshkelia i que per aquest motiu serà fonamental defensar bé".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut