Celta - FC Barcelona: Lewy trenca el malefici de Balaídos (1-2)

Celta - FC Barcelona: Lewy trenca el malefici de Balaídos (1-2)

Dos gols del polonès, que ja en suma 50 amb el Barça, atorguen una soferta victòria culer a Vigo

A Balaídos sempre costa. Aquest dissabte el Barça ha sortit amb els tres punts sota el braç gràcies a un doblet de Robert Lewandowski (1-2). En els últims 10 anys, cap estadi de Primera havia presenciat menys victòries culers. La d'aquest dissabte ha estat una victòria més que soferta dels de Xavi, que s'han imposat amb una diana final del '9', de penal, al temps de descompte. Ja en són 50 del polonès amb el Barça, que suma tres punts clau a la Lliga.

Golàs de Lewandowski

El duel a Balaídos ha arrencat amb domini culer. Els de Xavi tenien la pilota i han amenaçat amb un matiner xut de Lamine Yamal que ha refusat Guaita. El Celta ha respost amb una tímida arribada per part de Strand Larsen. La pilota era del Barça però les ocasions no eren clares. Una de les més bones s'ha esfumat per un control un pèl massa llarg de Vitor Roque. Una pena.

Just abans de la mitja part, quan el partit apuntava al 0-0, Robert Lewandowski ha rebut a la frontal de Lamine i ha signat un autèntic golàs amb un xut creuat imparable per a Guaita. El 49è amb el Barça per al davanter polonès. 0-1 al descans.

Aspas empata després del descans

L'alegria culer ha durat exactament el temps que els jugadors han estat a vestidors. Només arrencar el segon temps, Iago Aspas ha anotat la diana de l'empat amb una rematada que ha acabat en gol després de tocar en Kounde, qui ha desviat completament la trajectòria del xut. Mala sort per al Barça i per a Ter Stegen, que tornava a encaixar un gol de la seva bèstia negra gallega.

50 gols de Lewy, heroi culer a Vigo

El transcurs del segon temps s'ha semblat força al del primer. Poques notícies a les àrees, amb un Barça dominador però poc profund. Xavi ha donat entrada a Gündogan i Raphinha, mentre que al Celta se li acabaven les forces. Cada cop es jugava més en territori gallec, i en una de les últimes accions del matx Lamine Yamal ha sofert un clar penal de Fran Beltran. Lewandowski, després d'errar el primer amb un Guaita que s'havia avançat abans d'hora, no ha perdonat en el segon tir des dels onze metres. Gol 50 per a Lewy amb el Barça i vital triomf a la Lliga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut