Xavi: “No podem fallar més”

Xavi: “No podem fallar més”

El tècnic del FC Barcelona ha remarcat el compromís i la implicació dels jugadors per continuar competint fins al final de temporada

Una sortida complicada. El FC Barcelona visita Balaídos (dissabte 17 de febrer a les 18.30 hores) en la jornada 25 de la Lliga. I, sens dubte, els culers volen reenganxar-se al camí del triomf contra el Celta. "És una sortida complicada contra un equip amb un entrenador molt metòdic i que fa les coses molt bé. Per tant, hem de demostrar que podem continuar competint", ha explicat Xavi Hernández en la roda de premsa prèvia a aquest duel.  

 

Unitat per continuar lluitant 

"El vestidor està unit i entrenant molt bé. La unitat també la tenim amb el president del FC Barcelona i Deco", ha indicat el tècnic barcelonista. Una unitat que ha de portar a retallar punts amb el primer i el segon classificat de la Lliga: "No podem fallar més. Sóc positiu de poder retallar distàncies. Estem treballant en aquesta direcció i en millorar la defensa, la pressió...". "Són tres punts importants per anar millorant en la Lliga. No pensem en el Nàpols", ha afegit preguntat per l'anada de vuitens de final de la Champions League. 

Moltes de les preguntes de la roda de premsa han virat el context de la competició, però Xavi les ha reconduït: "Estem molt centrats en les competicions. Lluitarem per la Lliga i la Champions". "Estic molt content i emocionat amb el compromís i la implicació dels jugadors, competeixen en un context complicat. Els hi afecta molt perdre, perquè sempre volem guanyar. Veig a l'equip unit i amb ganes de millorar. Podem acabar molt bé la temporada", ha exterioritzat.  El missatge d'unitat i compromís ha continuat: "Hem de veure la reacció de l'equip en els partits que venen. Però, ho donarem tot".

"Estimo el Barça i em deixaré la pell perquè funcioni aquesta temporada", ha exposat Xavi Hernández. Sens dubte que moltes de les preguntes han girat entorn de la figura de Xavi per la seva marxa a final de temporada. Ara bé, un dels altres noms propis ha estat el de Gavi. "Gavi és el futur del FC Barcelona", ha opinat. De moment, però, el futur més proper del Barça és el partit contra el Celta a Balaídos. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut