La convocatòria per visitar el Celta de Vigo

La convocatòria per visitar el Celta de Vigo

Xavi Hernández ha citat 21 blaugranes per a la jornada 25 que es disputa a Balaídos

Nova jornada de Lliga. Aquest dissabte 17 de febrer (18.30 hores), el FC Barcelona saltarà a Balaídos per disputar la jornada 25 contra el Celta de Vigo. El conjunt entrenat per Rafa Benítez és el següent capítol dels barcelonistes en la competició domèstica. Una empresa complicada en un camp complicat per als culers. 

Per arribar a la victòria, Xavi Hernández ha confeccionat una llista de 21 barcelonistes. Uns noms que es voldran retrobar amb el triomf després de l'empat a Montjuïc contra el Granada. Així doncs, aquests són els convocats per al duel contra l'elenc vigués: Ter Stegen, João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Christensen, Fermín, Romeu, Vitor Roque, F. De Jong, Gündoğan,  Kounde, Lamine Yamal, M. Casadó,  Kochen, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort.

Oriol Romeu entrena amb el grup

Els culers s'han exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de posar rumb cap a terres gallegues. Ha estat un entrenament amb els jugadors disponibles, també amb Oriol Romeu que ha completat el treball amb el grup.

També han participat en la sessió Kochen, M. Casadó, H. Fort, Cubarsí, Marc Guiu, Pau Víctor, Pelayo i S. Domínguez del Barça Atlètic. D'aquesta manera, el camp Tito Vilanova ha estat l'escenari de la darrera sessió preparativa del Barça per al matx contra el Celta. Només val guanyar. 

 
 
 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut