Celta - FC Barcelona: Victòria obligatòria a Balaídos

Celta - FC Barcelona: Victòria obligatòria a Balaídos

Els blaugranes tornaran a buscar tres punts molt importants a terres gallegues en un camp, el de Balaídos, molt complicat

El FC Barcelona viatja a Vigo després de l'ensopegada a casa contra el Granada. Els de Xavi Hernández visiten terres gallegues amb l'objectiu de tornar a la senda de la victòria i poder aixecar el vol, però no es trobaran un rival fàcil. El Celta també ve necessitat de punts i Balaídos sempre ha estat un camp molt complicat per als interessos blaugranes. De fet, en els últims 10 anys, només han obtingut els tres punts en un 30% dels enfrontaments. Per tant, els barcelonins afronten una nova prova de foc a la competició domèstica per continuar perseguint les posicions capdavanteres (18.30, DAZN).

El partit de la primera volta porta bons records al Barça. Potser no pel transcurs del duel, sinó pel resultat final, i és que els de Xavi van aconseguir una remuntada èpica, capgirant un marcador advers, un 0-2, en només vuit minuts. Un gol de João Cancelo a les acaballes de l'enfrontament va fer esclatar l'eufòria a la muntanya màgica de Montjuïc i el Barça va assolir els tres punts. Un objectiu que volen repetir els blaugranes aquest dissabte.

La convocatòria de Xavi Hernández

Xavi Hernández compta amb les novetats de Vitor Roque, que torna a la convocatòria després de complir la sanció contra el Granada. Així, s'han convocat 21 jugadors per al partit contra el Celta. La llista completa la formen: Ter Stegen, João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Christensen, Fermín, Romeu, Vitor Roque, F. De Jong, Gündoğan,  Kounde, Lamine Yamal, M. Casadó,  Kochen, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort.

Un Celta... també amb urgències

El quadre entrenat per Rafa Benítez està lluitant per desfer-se de les posicions que envien els equips a l'infern de Segona. Els de Vigo ocupen la 17a posició de la Lliga, la primera fora de les places de descens, però només estan a tres punts del Cadis, 18è classificat. Les urgències del Celta són latents i el temple gallec, on els blaugranes han patit els últims anys, serà un niu de tensions per saber qui s'emporta tres punts molt importants pels objectius característics d'ambdós elencs.

L'arma principal dels locals serà Iago Aspas, i malgrat que no està sent un titular indiscutible sota les ordres de Rafa Benítez, té al Barça com la seva víctima preferida, amb 10 gols en 18 partits a la competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut