Balaídos, un fortí impenetrable

Balaídos, un fortí impenetrable

En els últims deu anys, els culers només han aconseguit guanyar un 30% dels duels al temple gallec, convertint-se en l'estadi que més se'ls resisteix

Aquest cap de setmana, els blaugranes afronten un nou repte lliguer amb el mateix objectiu dels últims: aconseguir els tres punts. Amb l'empat a casa contra el Granada, els de Xavi Hernández van necessitats de triomfs i una victòria contra el combinat de Vigo els donaria ales per aixecar el vol i seguir el rastre de les posicions capdavanteres.

Ara bé, al dificultat del duel d'aquest dissabte és majúscula. A priori, podria semblar un xoc corrent, però Balaídos és un autèntic malson per a l'equip barceloní. I és que en les últimes vuit visites al temple gallec, el FC Barcelona només ha aconseguit una victòria, acumulant tres empats i quatre derrotes i rebent almenys dos gols en set dels vuit partits.

Balaídos s'ha convertit en mur inexpugnable per al Barça. En els últims deu anys, només han obtingut els tres punts en un 30% dels enfrontaments. Una xifra que deixa la casa olívica com l'estadi més complicat pel conjunt culer, per davant del Civitas Metropolitano i Mestalla. Les ensopegades, en part s'entenen per la concessió de gols. I és que Balaídos és l'estadi on més dianes ha encaixat Ter Stegen: 16 en 6 partits.

Iago Aspas, el malson de Ter Stegen

Gran part dels èxits del combinat de Vigo venen de l'estat de gràcia golejador contra el FC Barcelona. Iago Aspas ha fet del club culer la seva víctima preferida. El jugador ha anotat 10 gols en 18 partits davant el Barcelona a la Lliga, establint així el rècord de gols davant un mateix rival a la competició.

A l'abast de molt pocs està perforar la porteria de Marc André Ter Stegen, però el davanter s'ha especialitzat a fer-ho: ara per ara, és el professional que més gols ha marcat al porter teutó, amb un total de 9 dianes, per davant dels bascos Aritz Aduritz (6) i Iñaki Williams (5).

OtroCelta-Barcelona17042018_pic_2018-04-18otrocelta-barcelona11

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut