Iñigo Martínez torna 27 dies després

Iñigo Martínez torna 27 dies després

El central basc ha pogut disputar els últims minuts del duel a Vitòria en el seu retorn als terrenys de joc, després de la seva lesió contra el Barbastre

Íñigo Martinez ha estat una de les notes positives del partit contra l'Alabès. El general basc ha pogut fer el seu retorn sobre la gespa quasi un mes després de caure lesionat en el duel de Copa contra el Barbastre. Precisament, en aquell duel, el '5' blaugrana feia també el seu retorn un mes després durant l'escalfament contra l'Atlètic de Madrid, partit en el qual havia de sortir com a titular. No jugava en Lliga des del 25 de novembre.

Amb el retorn del central d'Ondarroa, Xavi suma un nou efectiu en defensa en aquest tram clau de la temporada. Un fitxatge d'hivern de garanties.

A Mendizorroza, Iñigo Martinez ha entrat al camp al minut 82 ocupant el lloc d'un Pau Cubarsí que ha tornat a brillar com a titular. Durant els minuts que ha estat sobre el camp, amb el Barça amb un home menys, Iñigo Martinez ha fet de parella de central amb Ronald Araujo i ha complert amb nota, recuperant algunes de les sensacions tingudes durant el primer tram de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut