La convocatòria per a viatjar a Vitòria

La convocatòria per a viatjar a Vitòria

El tècnic blaugrana ha donat a conèixer la llista de jugadors disponibles amb la baixa de Ferran i la novetat de Íñigo Martinez

Els blaugranes afronten un nou repte a la competició domèstica. Després de la victòria contra l'Osasuna, els homes de Xavi Hernández volen continuar sumant de tres en tres, aquesta vegada fora de casa. I és que la victòria és imprescindible per capgirar la situació i continuar lluitant per les primeres posicions.

Per aconseguir-ho, l'entrenador egarenc no podrà comptar amb Ferran. El '7' va caure lesionat durant els primers compassos del Barça-Osasuna, havent de deixar el camp entre llàgrimes al minut 5. Les proves posteriors van confirmar la lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta.

 

Ara bé, no tot són males notícies, el tècnic ha recuperat a Iñigo Martinez. El central va patir una lesió al bíceps femoral esquerre al cap de 11 minuts del partit contra el Barbastre. Així doncs, després de gairebé un mes, el basc ha tornat a entrar en una convocatòria que la completen: João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Pedri, Lewandowski, Iñaki Peña,  Christensen, Fermín, Romeu, Vitor Roque, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen, Cubarsí, Unai, Pau Víctor, Marc Guiu i H. Fort

Darrer entrenament abans de volar cap al País Basc

Els jugadors disponibles del primer equip han realitzat un darrer entrenament abans del duel contra l'Alavés. Com sempre s'ha realitzat al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva abans de posar rumb cap a l'aeroport. També s'han exercitat  Astralaga, Kochen, M. Casadó, Cubarsí, H. Fort, Marc Guiu, Albert Navarro, Unai, Dani Rodríguez i Pau Víctor del Barça Atlètic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut