Barça - Osasuna: Amb la missió de reaccionar

Barça - Osasuna: Amb la missió de reaccionar

Els blaugranes reben la visita dels navarresos en el partit ajornat de Lliga per la disputa de la Supercopa

Després de la desfeta contra el Vila-real i l'anunci de Xavi Hernández de no continuar a la banqueta blaugrana a partir de la temporada que ve, el FC Barcelona torna a jugar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys el partit ajornat per la disputa de la Supercopa d'Espanya. Així, els culers reben l'Osasuna a Montjuïc amb l'objectiu de tornar al camí de la victòria i sumar els tres punts. Els navarresos es voldran venjar del Barça, després que els blaugranes els derrotessin precisament a les semifinals de la Supercopa a l'Aràbia Saudita. El duel va acabar amb victòria per 2-0, amb gols de Robert Lewandowski i Lamine Yamal. Ara, el duel canvia de competició.

D'altra banda, el Barça també guarda un record positiu del partit de la primera volta de la competició domèstica a El Sadar. Els de Xavi Hernández van aconseguir tres punts en un camp molt complicat gràcies a les dianes de Jules Kounde i de Robert Lewandowski, amb un penal en els últims minuts de l'enfrontament. Malgrat que l'Osasuna va ser capaç d'empatar el gol del francès, l'ambició blaugrana va permetre emportar-se la victòria de terres navarreses. 

La convocatòria culer

Per aquest partit, i amb l'objectiu de tornar a sumar de tres en tres, Xavi ha convocat els següents jugadors: João Cancelo, R. Araujo, Ferran, Pedri, Lewandowski, Iñaki Peña, Christensen, Fermín, Romeu, Vitor Roque, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen, Cubarsí, Unai i H. Fort.

João Félix es va lesionar aquest dimarts i no podrà participar d'aquest duel, mentre que Marc Guiu, que venia entrant en els plans del primer equip, no ha entrat en la convocatòria per un procés febril. 

L'Osasuna, en terra de ningú

El conjunt navarrès ocupa el 12è lloc de la taula classificatòria de la Lliga en terra de ningú, a 10 punts de les posicions europees i també a 10 unitats del descens. Els de Jagoba Arrasate tenen una altra cara respecte a la temporada passada, quan van aconseguir quedar en la setena posició i van jugar la prèvia per classificar-se a la Conference League, però finalment no ho van aconseguir. Aquest curs, els navarresos no estan obtenint l'eficàcia d'antany. Ante Budimir continua sent la referència ofensiva de l'Osasuna, i és que el davanter croat és amb molta diferència el màxim golejador del quadre basc, amb 10 dianes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut