La convocatòria per als quarts de final

La convocatòria per als quarts de final

En aquesta nova eliminatòria copera Xavi Hernández recupera Cancelo i Christensen i convoca 22 jugadors

La Copa no s'atura i ja estan aquí els quarts de final. Després de superar els vuitens contra l'Unionistas i sumar els tres punts en la Lliga contra el Betis, els homes de Xavi Hernández busquen certificar la plaça a les semifinals de la Copa del Rei. Per aconseguir-ho hauran de batre un rival històric: l'Athletic Club. I és que blaugranes i lleons s'han enfrontat 44 vegades en aquesta competició.

Per assolir el triomf, el tècnic de Terrassa podrà comptar amb Cancelo, que ja ha rebut l'alta mèdica. Christensen també torna a la convocatòria després de perdre's el partit del Betis.

La llista completa de convocats la formen: João Cancelo, Balde, R. Araujo, Ferran, Pedri, Lewandowski, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Fermín, Cubarsí, Aron, Marc Guiu i H. Fort.

 

Darrer entrenament a la Ciutat Esportiva

Abans de desplaçar-se fins a la ciutat basca, els blaugranes disponibles del primer equip han realitzat una última sessió matinal d'entrenament al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. També han completat l'entrenament Astralaga, Aron, Marc Guiu, Cubarsí, H. Fort, Mikayil i Gerard Martín, del Barça Atlètic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut