Real Betis - FC Barcelona: El Tauró mossega el Betis (2-4)

Real Betis - FC Barcelona: El Tauró mossega el Betis (2-4)

El combinat culer ha sumat tres punts després d'un partit estratosfèric de Ferran Torres amb tres gols i una assistència

Tres mossegades per aconseguir tres punts. El FC Barcelona ha assolit una victòria importantíssima davant del Real Betis Balompié (2-4) després d'un duel molt disputat on el combinat blaugrana ha estat superior, però on dos gols de l'equip de Pellegrini ha posat contra les cordes els de Xavi Hernández.

El Benito Villamarín ha estat testimoni d'un onze històric de l'equip culer. I és que Xavi Hernández ha alineat per primera vegada en el segle XXI un onze titular amb dos jugadors que no superaven els disset anys. El ja habitual Lamine Yamal ha estat acompanyat per Pau Cubarsí, que ha debutat oficialment en Lliga el dia abans del seu 17è aniversari.

Amb tanta sang jove sobre el terreny de joc, l'espectacle estava servit i és que els més joves han destacat en un duel que ha acabat amb final feliç per al combinat blaugrana.

Lamine activa els blaugranes

El combinat bètic ha posat la por al cos dels culers amb una passada en profunditat d'Isco cap a Luiz Enrique que ha acabat amb l'esfèrica sortint per sobre el travesser (min 5). Malgrat l'advertència, els culers no s'han deixat intimidar, tampoc Lamine Yamal. El jove davanter blaugrana ha estat l'autèntic artífex de joc barceloní per la banda dreta. Sent el més espavilat de la classe, el català s'ha proclamat amo i senyor de l'ofensiva blaugrana i ha guanyat tots els u contra u davant d'un Abner Vinicius completament vençut.

El Barça s'ha contagiat d'aquesta superioritat i han començat a arribar les primeres ocasions del duel. Al minut 14 Frenkie ha connectat amb Pedri, que ha aconseguit picar la pilota davant de Rui Silva, però finalment l'esfèrica s'ha perdut per sobre la porteria andalusa.

Ferran avança el Barça

Mentre Lamine estava construint el joc del cantó dret, Ferran ha colpejat per la banda esquerra. El tauró, que celebrava els 100 duels amb l'elàstica blaugrana, només ha hagut d'empènyer una passada de Pedri per posar l'0-1 i avançar els culers en el marcador (min 21). Lamine ha volgut agafar el testimoni de Ferran, però la jove perla blaugrana s'ha trobat amb un enemic inesperat: el pal. El "27" ha deixat assegut Pezzella amb un retall i ha disparat un cacau imparable pel porter bètic, però sí per la fusta de la porteria local (min 38).

Present i futur s'han combinat per començar de la millor manera la segona meitat. Lamine Yamal ha tornat a construir una jugada d'ensomni que de nou ha acabat topant-se amb el pal de la porteria de Rui Silva. Però aquesta vegada ha aparegut Ferran Torres i amb una rematada amb la cama esquerra ha enviat la pilota al fons de la xarxa (0-2, min 48).

Desperta el Betis

El segon gol culer hauria d'haver encaminat el duel, però lluny de calmar les aigües ha esperonat al conjunt de Pellegrini. Amb un tres i no res els andalusos han capgirat el marcador per posar el partit en el punt de partida. Isco, per partida doble, ha perforat la porteria d'Iñaki Peña per posar el 2-2 després d'una diana amb suspens que ha estat validada pel VAR (min 59).

Amb el Barça completament descol·locat han arribat els canvis blaugrana. Vitor Roque, Fermín i João Félix han entrat en el lloc de Lewandowski, Pedri i Cubarsí per mirar de reconnectar l'ofensiva blaugrana que s'ha vist en la primera meitat.

Joao i Ferran sentencien els tres punts

Amb tota la carn sobre la graella han acabat arribant els resultats. Al temps afegit, João Félix, i, de nou, el Tauró han marcat dos gols que han adjudicat la victòria al conjunt culer. Amb aquesta darrera diana, Ferran Torres ha marcat el seu onzè gol aquesta temporada i ha firmat el seu primer hat-trick amb l'equip barceloní. Sens dubte una actuació memorable que es completa amb l'assistència del tercer gol, que dona tres punts d'or per a la classificació lliguera.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut