La convocatòria per visitar el Betis

La convocatòria per visitar el Betis

Xavi Hernández ha citat 20 blaugranes per al retorn de la Lliga, que té lloc al Benito Villamarín

Torna la Lliga per al FC Barcelona. Després de superar els vuitens de final de la Copa, els de Xavi Hernández tenen programat un Betis - Barça per aquest diumenge 21 de gener a les 18.30 hores. És la jornada 21 i es disputa al Benito Villamarín. Un escenari on es desplaçaran fins a 20 barcelonistes convocats

 

El tècnic de Terrassa ha confeccionat una llista amb aquests noms: Balde, R. Araujo, Ferran, Pedri, Lewandowski, Iñaki Peña, João Félix, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Kochen, Fermín, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort. En aquesta convocatòria no hi és Christensen per una contusió al peu dret; està previst que el jugador estigui disponible per al partit de Copa davant l'Athletic Club.

Sessió prèvia abans del viatge a Sevilla

Aquesta tarda de dissabte 20 de gener, els blaugranes disponibles s'han calçat les botes per realitzar la darrera sessió abans d'aquest matx contra els verd-i-blancs. En aquest entrenament al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva també han participat Astralaga, Kochen, Marc Guiu, Cubarsí i H. Fort del Barça Atlètic. Així doncs, ja ha començat el compte enrere per aquest Betis - Barça.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut