Unionistas Salamanca - FC Barcelona: Guanyar per a seguir vius a la Copa

Unionistas Salamanca - FC Barcelona: Guanyar per a seguir vius a la Copa

Els blaugranes hauran de derrotar l'únic equip viu de Primera Federació si volen cotinuar amb vida a la competició del KO

El FC Barcelona afronta un partit a caixa o faixa en la competició del KO. Després de derrotar al Barbastro i aconseguir la classificació per als vuitens de final, el combinat culer vol continuar construint el camí que el porti fins a la gran final del 6 d'abril a l'Estadi de la Cartuja. Per assolir-ho, abans haurà de superar un nou rival: l'Unionistas Salamanca. Malgrat que el conjunt de Castella i Lleó és l'únic equip de Primera Federació viu en el campionat, promet ser un rival de primera categoria.

Ambdós conjunts mai s'han vist les cares i aquest serà el primer xoc oficial. Ara bé, l'equip de Salamanca sí que ha tingut alguna experiència recent contra equips blaugranes. El passat 3 de gener, els salmantins es van enfrontar al Barça Atlètic. El resultat, però no va ser favorable pels barcelonins que van caure 0-2 a l'Estadi Johan Cruyff amb gols d'Slavy i Álvaro Gómez.

El planter, protagonista en la convocatòria

Per aquest nou duel de Copa del Rei, el combinat blaugrana acumula nombroses baixes. A les ja conegudes se li sumen Araujo i Lamine Yamal que no podran disputar el partit per sanció. Amb aquesta situació, el tècnic blaugrana ha recorregut als joves del planter per completar una convocatòria que la formen: Balde, Ferran, Pedri,  Lewandowski, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, M. Casadó, Kochen, Fermín, Cubarsí, Pau Víctor,  Marc Guiu i H. Fort.

L'Unionistas amb tot

El conjunt salmantí aspira a derrotar al Barça per continuar fent història en la competició del KO. I és que per molt que l'equip de Castella i Lleó caigui contra el Barça, ja haurà firmat la seva millor participació en la Copa. Fins ara, el seu millor resultat eren uns setzens de final on va caure 1-3 contra el Reial Madrid.

El conjunt de Primera Federació arriba després d'haver vençut al Gernika a la primera ronda, a l'Sporting de Gijón a la segona i eliminar als setzens de final al Vila-real a la tanda de penals. Per tant, els de Salamanca ja coneixen el que és derrotar a un equip de primera i estan disposats a repetir-ho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut