La convocatòria per als vuitens de final

La convocatòria per als vuitens de final

El tècnic blaugrana ha donat a conèixer la llista de jugadors disponibles per al duel contra l'Unionistas

Els blaugranes afronten un nou partit sense xarxa. Els homes de Xavi Hernández buscaran la victòria contra l'Unionistas de Salamanca per assegurar la classificació per als quarts de final de la competició del KO. Tot i que a priori, els blaugranes són superiors, el combinat de Castella i Lleó ha demostrat que mereix continuar viu en la Copa del Rei sent l'únic del futbol no professional després de derrotar als setzens al Vila-real a la tanda de penals.

Per continuar el camí en aquesta competició, a més a més de les baixes ja conegudes que acumula l'equip, l'entrenador terrassenc no podrà comptar amb Araujo ni Lamine Yamal. El central va ser expulsat en la final de la Supercopa d'Espanya i haurà de complir el partit de sanció en aquesta eliminatòria de la Copa del Rei. D'altra banda, Lamine Yamal tampoc estarà disponible a causa de la seva expulsió en un partit de Copa del Rei Juvenil de la temporada passada davant del Màlaga.



Amb aquestes dues baixes sensibles la convocatòria la conformen: Balde, Ferran, Pedri,  Lewandowski, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, M. Casadó, Kochen, Fermín, Cubarsí, Pau Víctor,  Marc Guiu i H. Fort.

Darrer entrenament abans de viatjar a Salamanca

Per acabar de posar a punt l'eliminatòria, els jugadors disponibles del primer equip han realitzat una darrera sessió d'entrenament al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. També han completat l'entrenament Astralaga, Kochen, M. Casadó, Marc Guiu, Cubarsí, H. Fort, Pau Víctor i Albert Navarro del Barça Atlètic.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut