Xavi: “Estem molt units“

Xavi: “Estem molt units“

El tècnic barcelonista ha remarcat la importància d'alçar el títol de la Supercopa per donar confiança al grup

Xavi Hernández ha remarcat la unitat del grup abans de fer front a la Supercopa. Un trofeu que comença amb el capítol davant Osasuna. Un conjunt entrenat per Arrasate i a qui Xavi ha enaltit una vegada i una altra a la sala de premsa, que també ha escoltat les paraules de Ronald Araujo.

 

El tècnic de Terrassa, que va estrenar el palmarès d'entrenador blaugrana amb la Supercopa, ha remarcat la importància d'alçar, un altre cop, el títol. "Primer de tot, respectem molt l'Osasuna, però aixecar la Supercopa seria un punt d'inflexió com ens va passar el curs passat", ha indicat. “Hi ha molta il·lusió i unitat al grup”, ha afegit.

Respecte a Osasuna

Els elogis també han anat dirigits al tècnic d'Osasuna. “Jagoba Arrasate és un gran entrenador que prepara molt bé els partits. És un equip intens, que pressiona molt bé, amb joc per les bandes… És un rival difícil i rocós que respectem molt”, ha advertit.

L'anàlisi de l'ex 6 culer a Riad també ha agafat direcció cap al costat blaugrana. “Estem retrobant el nostre joc, però hem de donar continuïtat. Hem de millorar a les àrees; ens falta contundència”, ha radiografiat. I de la coralitat ha passat a la individualitat per parlar de figures com Pedri o João Félix. "Buscarem el millor equip d'inici pensant en totes les circumstàncies", ha indicat.

Preguntat per l'etiqueta de favorit, Xavi ha explicat que cal demostrar-ho. Així doncs, no hi ha lloc per a la relaxació. El FC Barcelona haurà de saltar a la semifinal amb els cinc sentits posats per derrotar un sempre combatiu conjunt navarrès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut