La convocatòria per debutar a la Copa del Rei

La convocatòria per debutar a la Copa del Rei

Xavi Hernández ha donat a conèixer els jugadors que afrontaran els setzens de final de la competició del KO contra el Barbastre

El FC Barcelona comença el camí a una nova competició: la Copa del Rei. Els blaugranes viatjaran a Osca per disputar la primera eliminatòria de la competició KO contra el Barbastre (21.00 hores). Després de la victòria contra Las Palmas, els homes de Xavi arriben al duel amb els deures fets a la Lliga i amb l'objectiu de continuar vius en la lluita per aquest nou títol.

Per a aconseguir-ho, el tècnic terrassenc no podrà comptar amb João Cancelo. El lateral portuguès va haver de retirar-se del terreny de joc al minut 11 del partit contra el Las Palmas i les proves posteriors van confirmar una distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre. Tampoc ho podrà fer amb Lamine Yamal, ja que va ser expulsat amb vermella directa en l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei juvenil de la temporada passada davant el Màlaga. En cas de passar l'eliminatòria tampoc podria jugar als vuitens de final. A més, Balde també ha caigut de la llista per un procés febril.

Ara bé, l'egarenc sí podrà comptar amb Iñigo Martínez que ha rebut l'alta mèdica després de la seva lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa dreta. La convocatoria completa és: R. Araujo, I. Martínez, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, M. Casadó, Fermín, Cubarsí, Aron, Pau Víctor i H. Fort.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut