Barbastre – Barça: Comença el camí de la Copa del Rei

Barbastre – Barça: Comença el camí de la Copa del Rei

Els de Xavi Hernández debuten a la competició del KO viatjant a l'Aragó per jugar contra un Segona RFEF

El FC Barcelona enceta el seu camí a la Copa del Rei, amb l’objectiu d’arribar a l’anhelada final del 6 d’abril a l’Estadi de La Cartuja de Sevilla. El primer obstacle serà el Barbastre, conjunt aragonès de la província d’Osca, un dels dos únics equips que queden de la Segona RFEF. Els blaugranes van ser emparellats amb els barbastrins i jugaran aquest diumenge (21.00 h, Movistar+) per un lloc als vuitens de final.

Després de la remuntada èpica contra el Las Palmas, els de Xavi Hernández no tenen temps per descansar i ja tenen la vista posada en la competició del KO. Per això, el tècnic egarenc ha convocat tots els jugadors disponibles per afrontar el primer partit de la Copa del Rei de la temporada. La llista la formen: R. Araujo, I. Martínez, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, M. Casadó, Fermín, Cubarsí, Aron, Pau Víctor i H. Fort.

El Barbastre, una de les sorpreses de la Copa

El Barbastre està sent una de les sorpreses de la Copa, ja que ha arribat amb contundència als setzens de final de la competició. Després d’eliminar la Ponferradina als 1/64 de final, el conjunt d’Osca va eliminar tot un Primera, l’Almeria, i va aconseguir un lloc a la ronda següent, on s’enfrontarà al Barça per continuar somiant.

A la Lliga, el Barbastre ocupa actualment la 9a posició de la classificació del Grup 2 de la Segona RFEF, tot i que es troba lluny, a 10 punts, de les posicions de play-off d’ascens a Primera RFEF. Tanmateix, els aragonesos han guanyat 10 dels últims 12 punts possibles a la competició domèstica i estan en una tendència creixent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut