Xavi:

Xavi: "Hem merescut la victòria pel partit que hem fet"

L'entrenador blaugrana ha analitzat la remuntada èpica contra el Las Palmas amb un gol de penal de Gündogan a les acaballes

El FC Barcelona ha començat l'any amb una gran victòria en un partit amb remuntada contra el Las Palmas. Un gol de penal de Gündogan en els últims minuts ha donat els tres punts als blaugranes i ha permès als de Xavi Hernández continuar en la lluita pel títol de Lliga. Precisament, el tècnic egarenc ho ha volgut remarcar: "Tenim molts arguments per lluitar la Lliga, perquè som els vigents campions. Ho intentarem de nou, estem vius i estem allà per lluitar-la". A més, també ha assegurat que a tots els equips els està costant guanyar i que tots els partits es decideixen per detalls.

Xavi, satisfet amb l'equip

L'entrenador blaugrana, a banda del triomf, s'ha mostrat satisfet amb el que ha demostrat l'equip sobre el terreny de joc: "Estic satisfet amb la intensitat, el ritme i l'actitud. A la primera part ens ha costat més i hem estat desencertats, sobretot amb l'última passada, però a la segona part hem millorat en el joc. Hem estat bé en la pressió, hem recuperat pilotes, hem atacat molt bé els espais...".

 

Tot i que ha confessat que esperava més domini del conjunt canari, Xavi ha lloat els canvis que ha realitzat a la segona part i que li han donat aquesta espurna extra que li faltava a l'equip. "Els canvis s'han notat, hem estat més encertats de cara a l'últim terç. El gol de Ferran ens ha donat ales i s'ha vist un Barça que ha volgut guanyar el partit".

Remuntada contra un elenc molt complicat

Xavi ha volgut treure pit al fet de remuntar contra un equip al qual encara no li havien capgirat el marcador: "Hem hagut de remar durant el partit i ho hem fet. Ningú li havia remuntat un partit al Las Palmas quan es posaven per davant en el marcador i nosaltres ho hem fet. Té mèrit, però especialment gràcies a la segona part que hem fet".

Tranquil·litat amb Cancelo

Respecte a l'estat de João Cancelo, que ha hagut d'abandonar el terreny de joc a la primera part per culpa d'una lesió al genoll, Xavi ha confessat que "en principi, no sembla greu", però que esperaran a les proves que se li realitzaran al lateral portuguès per aclarir una possible lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut