Xavi Hernández: “Las Palmas és una sortida difícil”

Xavi Hernández: “Las Palmas és una sortida difícil”

El tècnic del Barça espera “una lluita per la possessió” en el duel d’aquest dijous a Canàries, que serà el primer del 2024 per als culers

El 2024 arrenca amb un plat fort. El FC Barcelona visita l’Estadio de Gran Canaria, el camp d’un dels equips revelació de Primera aquesta temporada. “Las Palmas és una sortida difícil. Amb permís del Girona, és l’equip revelació, que juga bé a futbol i té un grandíssim entrenador”, ha explicat Xavi en la roda de premsa prèvia al primer partit de l’any.

Xavi s’ha desfet en elogis cap al tècnic dels illencs, l’exblaugrana García Pimienta: “Està fent una gran feina. Li tinc molta estima, vam ser companys al filial, i el seu equip té una proposta ofensiva i de futbol d’atac i de triangulació com la nostra. Espero una lluita per la possessió”.

El tècnic ha reconegut que l’aturada nadalenca ha vingut bé a l’equip. “Les vacances de Nadal han anat bé per desconnectar. L’equip també ho necessitava. Però ara sobren les paraules: és moment d’actuar al camp i demostrar que podem jugar bé, com ja hem fet anteriorment”, ha afirmat.

El possible debut de Vitor Roque

Un dels noms propis de la roda de premsa de Xavi ha estat el de Vitor Roque, que podria fer el seu debut oficial contra el Las Palmas. “Estarà entre els convocats i està disponible per al grup. Anirem a poc a poc amb ell. És un noi de 18 anys i no el podem carregar de responsabilitat, però està entrenant bé i té moltes ganes i il·lusió”, ha explicat Xavi, que també ha reconegut que espera que el jugador pugui ser inscrit en les properes hores. 

Sobre més possibles fitxatges, Xavi ha estat clar: “No he parlat amb Aleix Garcia ni amb cap altre futbolista. No sé si podrem incorporar algun altre jugador. No hi ha novetats”.

El tècnic, per acabar, ha explicat que Iñigo Martínez no estarà contra el Las Palmas però sí que apunta per a l’estrena de Copa, mentre que de Pedri ha afirmat que “té bones sensacions” i espera veure’l aviat sobre la gespa un altre cop.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut