La convocatòria per viatjar a Dallas

La convocatòria per viatjar a Dallas

Xavi Hernández s'endú a 27 blaugranes per disputar l'amistós contra el Club Amèrica al Cotton Bowl Stadium

Cap a Dallas! Després de la victòria davant l'Almeria, el FC Barcelona posa rumb cap als Estats Units per disputar el partit amistós davant el Club Amèrica mexicà. El Cotton Bowl Stadium serà l'escenari del matx i veurà els 27 blaugranes convocats. 

Així doncs, aquesta és la llista que ha confeccionat Xavi Hernández per disputar el darrer partit del 2023: João Cancelo, Balde, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Alarcón, M. Casadó, Kochen, Fermín, Cubarsí, Unai, Marc Guiu, H. Fort, Gerard Martín, ⁠Mikayil, Mbacke i ⁠Pau Prim. 

Araujo no viatja perquè aquests dies té visita per fer seguiment del cop a la mandíbula que l'obliga a jugar amb màscara.

Aquest partit servirà perquè el FC Barcelona torni a retrobar-se amb l’afició de Dallas pocs mesos després de la seva darrera visita, el passat mes de juliol, amb motiu de la Gira pels Estats Units, en què els blaugranes van enfrontar-se i derrotar per 0-3 el Reial Madrid a l’AT&T Stadium.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut