Els convocats per al València – Barça

Els convocats per al València – Barça

Xavi Hernández ha citat un total de 23 futbolistes per a intentar treure els tres punts de Mestalla en l’últim desplaçament oficial del 2023

El FC Barcelona vol oblidar com abans millor les males sensacions que han deixat les últimes dues derrotes, a casa contra el Girona i en el duel a Anvers, i la primera oportunitat per a fer-ho és guanyant a Mestalla en la sempre complicada visita al camp del València

Aquest dissabte, a partir de les 21.00 hores, els blaugrana jugaran el seu penúltim partit oficial del 2023, abans de rebre a casa l’Almeria i desplaçar-se a Dallas per, en aquest cas, jugar un amistós contra el Club Amèrica de Mèxic. 

A València, Xavi Hernández tindrà a la seva disposició un total de 23 jugadors, que són els següents: João Cancelo, Balde, R. Araujo, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen, Fermín, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort.

Sessió prepartit a la Ciutat Esportiva

Abans de fer-se pública la convocatòria, tots els jugadors disponibles del primer equip han participat de l’entrenament, que també ha comptat amb la presència d'Astralaga, Kochen, M. Casadó, A. Alarcón, Aleix Garrido, H. Fort, Cubarsí i Marc Guiu del Barça Atlètic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut