Xavi: “L'equip té ganes de reaccionar”

Xavi: “L'equip té ganes de reaccionar”

El tècnic del Barça també s'ha mostrat autocrític lamentant la falta d'efectivitat en la definició i la manca de contundència defensiva

El FC Barcelona encara la darrera jornada de la fase de grups de la Champions League virtualment com a primer classificat. Un fet que no amaga les ganes de victòria per part dels blaugranes tal com ha exterioritzat Xavi Hernández en la roda de premsa prèvia al matx al camp de l'Anvers. ”Volem acabar aquesta fase amb els deures fets”, ha remarcat el tècnic culer. 

 

Focalitzats en millorar el joc

Xavi també s'ha mostrat autocrític amb el funcionament de l'equip: ”Ens hem d'exigir molt més amb l'efectivitat. Generem moltes ocasions per tancar els partits abans. Hem d'estar més inspirats de cara a porteria, però també de millorar la contundència defensiva”. ”Hem de ser constants per aconseguir els objectius i títols. Estem en la meitat del camí per fer un Barça gran”, ha afegit. Unes millores que arribaran perquè tal com ha explicat l'entrenador del Barça ”l'equip està unit i és una pinya”.

Unió, però també enuig en el vestidor després de la derrota contra el Girona en la jornada lliguera. ”El vestidor està emprenyat. Té ganes de reaccionar”, ha confessat Xavi. Per tant, ara tocar centrar-se en la Champions League. Una competició europea que està immersa en l'última jornada de la fase de grups que el conjunt barcelonista vol acabar amb triomf. 

Possibles rotacions

Per arribar a l'alegria de la victòria davant hi haurà un l'Antwerp de Mark van Bommel. ”És un bon equip i el Van Bommel està fent una molt bona feina i vol deixar el seu segell practicant-hi un futbol d'associació”, ha analitzat l'excompany de l'entrenador neerlandès. Un duel que tindrà possibles rotacions per combatre la fatiga dels més habituals: ”Després de l'entrenament i abans del partit decidirem els futbolistes que jugaran, però és un bon moment per donar oportunitats als joves i a gent que no participa tant. És lògic que fem canvis”, ha indicat un culer de bressol. Perquè Xavi Hernández ha assenyalat: ”Entrenem amb la màxima exigència, ja que l'staff som culers i volem el millor per al Club”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut