PRÈVIA | Anvers - FC Barcelona: Volen el cinc de sis a Europa

PRÈVIA | Anvers - FC Barcelona: Volen el cinc de sis a Europa

Els blaugranes viatgen a Bèlgica com a líders virtuals del grup H a l’espera de conèixer els possibles rivals de vuitens

El Barça viatja a Anvers amb la seguretat d’estar classificat per a la següent ronda de la Champions i ser virtualment líder del seu grup. El conjunt català es mantindrà líder, sempre que no perdi contra l’equip belga i que el Xakhtar no venci el Porto amb una diferència de sis gols, una carambola força improbable que deixa els de Xavi amb una situació relativament tranquil·la a Europa.

Amb el record del 5-0

El Barça va rebre l’Anvers en el primer partit europeu de la temporada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Els barcelonins no van donar opció a l’equip dirigit per Mark van Bommel i van guanyar-lo per 5-0 en una actuació estel·lar de João Félix, escollit ‘MVP’ del partit. El portuguès va marcar un doblet i va assistir Lewandowski per al 2-0. Gavi i Bataille en pròpia porta van completar la maneta. Bona estrena per a l’Estadi Olímpic, que de moment ha comptat tots els partits europeus per victòries.

 

Vuit del filial viatgen a Anvers

Xavi afrontarà el partit amb les baixes de Ter Stegen, Iñigo Martínez, Marcos Alonso i Gavi per lesió, mentre que Frenkie de Jong pateix un procés febril. Així doncs, el tècnic de Terrassa viatjarà a Bèlgica amb els següents jugadors: Cancelo, Balde, Araujo, Ferran Torres, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Oriol Romeu, Roberto, Gündogan, Koundé, Astralaga, Lamine Yamal, Alarcón, Marc Casadó, Kochen, Fermín, Cubarsí, Aleix Garrido, Marc Guiu i Héctor Fort. 

L’Anvers vol sumar els primers punts

No ha estat el millor dels debuts a la Champions per part del conjunt belga. En la seva primera participació en la màxima competició continental encara no ha sumat cap punt. Només tres gols a favor i 15 en contra són el global de l’Anvers durant aquesta edició de la Champions League. Al primer partit contra el Xakhtar, tanmateix, van anar gran part del partit per davant al marcador, però una gran actuació de Sikan -amb doblet inclòs- i el penal fallat per Alderweireld, van acabar amb tota opció de sumar algun punt a la competició.

Tot i això, l’Anvers arriba amb una dinàmica de dos triomfs consecutius a la Jupiler Pro League i amb la il·lusió de poder sumar la primera victòria europea i que, a més, sigui a casa. Mark van Bommel no podrà comptar per lesió amb Ondrejka, Anthony Valencia, Engels, ni Bataille. Vines i Muja es perdran també el partit contra el Barça per sanció. Amb qui sí que podrà comptar el tècnic neerlandès és amb una de les grans sensacions europees, el pivot belga Arthur Vermeeren.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut