Araujo, Lewandowski i Gündogan s’afegeixen a la convocatòria

Araujo, Lewandowski i Gündogan s’afegeixen a la convocatòria

Els tres futbolistes finalment també viatjaran aquest dimarts a Anvers per disputar l’últim partit de la fase de grups

Novetats d’última hora a la convocatòria del FC Barcelona per al partit d’aquest dimecres al camp del Royal Anvers. Amb el canvi de pla de viatge (l'equip finalment farà nit a Bèlgica després del partit i tornarà a Barcelona dijous al matí) s’ha decidit convocar a tots els jugadors disponibles, inclosos Araujo, Lewandowski i Gündogan, que s’han afegit a la llista de futbolistes que viatgen aquest dimarts a Bèlgica i, per tant, la convocatòria passa a tenir un total de 24 futbolistes. Frenkie de Jong no viatjarà a causa d'un procés febril.

D’aquesta manera, la llista per a l’últim partit de la fase de grups és la següent: João Cancelo, Balde, R. Araujo, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, S. Roberto, Gündogan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, A. Alarcón, M. Casadó, Kochen, Fermín, Cubarsí, Aleix Garrido, Marc Guiu i Héctor Fort. 

Cal recordar que el FC Barcelona ja té matemàticament assegurada a la classificació per als vuitens i que de manera virtual també té garantida la primera posició del grup. L’última jornada de la fase de grups hauria de confirmar aquesta primera plaça per als culers, que el proper dilluns 18 coneixeran el seu rival en els vuitens de final.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut