"Necessitem l'escalf de l'afició"

Els culers seran més necessaris que mai a l'Estadi Olímpic Lluís Companys per al partit d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid

El FC Barcelona rep aquest diumenge l'Atlètic de Madrid (21 hores), en un dels partits de la temporada. I és que els duels contra els matalassers sempre són especials. És per això que l'Estadi Olímpic Lluís Companys ja es prepara per aquest enfrontament d'altura, en què espera que l'afició culer doni suport l'equip i ajudi els de Xavi a aconseguir tres punts molt importants. 

Queda demostrat que amb el recolzament dels barcelonistes l'equip és més fort, i és per això que el president Joan Laporta ha volgut fet una crida als culers: "Necessitem l'escalf del públic, que tots els culers vinguin a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Tenim una cita molt important. Els jugadors estan motivats, però necessitem a la nostra gent". 

 

A més, ha destacat: "Hem de tenir present que estem en un moment de la temporada que és com un punt d'inflexió. Classificats per a vuitens de Champions, cada cop anem a millor. I l'equip necessita més que mai el suport de l'afició". 

Xavi: "Necessitem l'afició com contra el Porto"

En la mateixa línia s'ha mostrat el tècnic Xavi Hernández, que ha aprofitat la roda de premsa prèvia a aquest Barça - Atlètic de Madrid per demanar el recolzament dels culers. "És un partit molt important per a nosaltres, contra un rival dur. I necessitem l'afició 'a tope', com contra el Porto. Tant de bo vingui molta gent a Montjuïc i que ens animi fins al final. L'afició serà vital", ha comentat.

 

També ho han fet Lewandowski i Gundogan, que aquests dies han volgut adreçar-se als culers. "Sempre és difícil jugar contra l'Atlètic de Madrid, però som el Barça i juguem a casa. El recolzament dels nostres fans és molt important per a nosaltres i amb ells és més fàcil", ha comentat el davanter polonès.

Per la seva part, el migcampista alemany ha assegurat que "venen dos duels crucials" i que "tant de bo la nostra gent ens segueixi recolzant com fins ara". "L'afició és molt important per a nosaltres i la necessitem. Intentarem donar el màxim per fer que estigui contenta amb la nostra actuació", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut