Gündoğan:

Gündoğan: "Venen dos partits crucials"

El migcampista ha parlat sobre els propers partits i de com se sent des de que va arribar al Barça i com s'ha adaptat a Barcelona

Després de certificar la presència a vuitens de final de la Champions League, Ilkay Gündoğan té clar que s'ha d'aprofitar l'empenta d'aconseguir aquesta fita per encarar els dos següents partits de Lliga. "La classificació era molt important pel club després de dos anys sense assolir-ho. És una gran fita que ens ha donat confiança", ha explicat en una entrevista amb els mitjans del Club.

 

Ara, però cal aparcar la competició europea per centrar-se en la domèstica. I és que el Barça encadenarà dos partits consecutius a casa de vital importància per a la part de dalt de la classificació. El migcampista blaugrana és conscient que guanyar els tres punts és obligatori: "Estem concentrats en aconseguir els punts. Hem de continuar treballant i el primer pas és guanyar a l'Atlètic".

Ara bé, l'alemany sap que no serà una feina fàcil, ja que "és un equip de la part alta de la taula que té un potencial molt gran". I és que tot i que en la memòria col·lectiva el conjunt de Simeone és únicament un equip defensiu, en l'actualitat presenta la seva versió més ofensiva. Segons el "22" culer "és un equip molt sòlid mentalment que té molta experiència, té una gran qualitat en defensa i en atac. És un bon partit per guanyar i demostrar el nostre joc".

El triomf passa per dos aspectes clau: millorar el joc dels de Xavi i l'empenta de l'afició. El blaugrana ha reconegut "que han de ser capaços de frenar els matalassers" i que serà "més fàcil amb el suport de l'afició".

"Em sento com si fos a casa"

En declaracions a la lliga, l'alemany ha parlat sobre la seva adaptació al club i a la ciutat. El migcampista ha confessat que tant a ell com a la família "els encanta la ciutat, estan molt contents i esperen estar molts anys aquí". A més ha explicat que no ha dubtat en cap moment de la decisió que va prendre en venir aquí el Barça i que té molt clar el seu objectiu que és "posar-se a prova, continuar jugant a un gran nivell i sobretot, guanyar títols".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut