Gavi, intervingut satisfactòriament
Ofert per

Gavi, intervingut satisfactòriament

La intervenció ha anat a càrrec del doctor Joan Carles Monllau, sota la supervisió dels Serveis Mèdics del Club, a l’Hospital de Barcelona

El jugador del primer equip Gavi ha estat intervingut satisfactòriament aquest dimarts de la ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret i se li ha practicat una sutura meniscal. Aquesta intervenció ha anat a càrrec del doctor Joan Carles Monllau, sota la supervisió dels Serveis Mèdics del Club, a l’Hospital de Barcelona. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Cal recordar que el jugador blaugrana es va lesionar amb la selecció espanyola, durant l'últim partit de la fase classificatòria per a l'Eurocopa 2024 contra Geòrgia, el passat 19 de novembre. El futbolista es va haver de retirar del terreny de joc al minut 26. Les proves realitzades dies després van confirmar que el migcampista tenia una ruptura completa del lligament encreuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc extern.

El '6' blaugrana és una peça clau del vestidor culer i aquesta temporada ja havia disputat 15 partits amb el Barça, 13 com a titular, marcant un total de dos gols, un contra el Vila-real i l'altre contra el Royal Antwerp, i repartint una assistència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut