Xavi Hernández:

Xavi Hernández: "Volem viure una nit màgica"

El tècnic ha comentat que l'equip "ha de ser una bèstia competitiva" en un partit que "pot ser un punt d'inflexió"

El FC Barcelona jugarà aquest dimarts un partit d'altura a la Champions. Serà contra el Porto, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, amb un únic objectiu: la victòria. I és que, amb tres punts, l'equip de Xavi Hernández s'asseguraria la classificació per als vuitens de final, a falta d'un partit per a a la finalització d'aquesta fase de grups. 

"En cas de victòria ens assegurem ja el primer lloc. Després de dos anys, és una gran oportunitat. L'afrontem amb moltes ganes, davant la nostra afició, i tant de bo ens surti una nit màgica", ha dit Xavi en la roda de premsa prèvia al partit, a banda d'assegurar que "ens juguem molt, està clar, i és un partit molt transcendent i vital per a aquesta competició".

És per això que el tècnic ha fet una crida als blaugrana: "L'afició ha de venir, animar i estar amb nosaltres, com ho ha estat fins ara. Serà molt necessària perquè a Porto ja vam patir i és un rival molt fort. És un test molt important per a nosaltres. Hem de ser autocrítics, últimament no estem jugant com volem, però estem en el camí. És una gran oportunitat i pot ser un punt d'inflexió". 

 

"Hem de ser una bèstia competitiva"

A banda del partit del Porto, Xavi també ha parlat de la situació de l'equip. Per al tècnic "els resultats marcaran la temporada", i "cal seguir treballant per recuperar sensacions": "Això és el Barça. És la pressió. Però per a mi no canvia res. Cal plantejar bé els partits per competir de la millor manera possible. Tinc fe cega en l'equip i en el cos tècnic. Som una pinya i per això crec que les coses sortiran bé". 

I és que, per acabar, ha afegit: "El diagnòstic és clar i els hi transmetem als jugadors. Hem de canviar la mentalitat, ser una bèstia competitiva. Hem d'anar a pel partit des del primer moment".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut