FC Barcelona - FC Porto: L’hora de classificar-se

FC Barcelona - FC Porto: L’hora de classificar-se

Els blaugranes buscaran assegurar l’accés a la següent ronda de la Champions

Torna la Champions a Montjuïc. El Barça rebrà aquest dimarts la visita del Porto amb l’objectiu d’assegurar d’una vegada per totes la classificació als vuitens de final de la Champions. Una victòria contra el conjunt portuguès donaria el pas matemàtic a la següent ronda de la màxima competició continental, mentre que un empat o una derrota ho deixaria tot a l’aire de cara a l’última jornada.

Objectiu: la classificació per a vuitens

En cas de victòria i classificació, el Barça tornaria a uns vuitens de final tres anys després. En el partit d’anada, els blaugranes van aconseguir, a Porto, una victòria clau. Un gol de Ferran Torres a les acaballes de la primera part va donar tres punts importantíssims de cara a les aspiracions europees.

Els culers arriben al partit després de l’empat al camp del Rayo Vallecano. Xavi Hernández comptarà amb la novetat de Sergi Roberto, que torna a la disciplina blaugrana després de diverses setmanes de baixa. Així, a la infermeria ja només quedarà Ter Stegen, que encara no s’ha pogut recuperar de les molèsties a l’esquena, i Gavi, que serà baixa durant tota la temporada per la greu lesió patida amb la selecció espanyola.

La convocatòria per al partit contra el Porto és la següent: João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen i Fermín.

El Porto vol complicar el grup

El Porto de Sérgio Conceição arriba a Barcelona amb la intenció de complicar les coses. El conjunt portuguès està situat a la segona posició del grup, empatat a punts amb el Barça, i intentarà assaltar l’Estadi Olímpic Lluís Companys per prendre-li el primer lloc als blaugranes.

Els portuguesos arriben en ratxa després d’encadenar tres victòries consecutives. En l’últim partit van classificar-se per als vuitens de final de la Copa portuguesa en derrotar el CDC Montalegre per 4-0, mentre que a la Lliga continuen a l’estela de Benfica i Sporting de Portugal, a la tercera posició de la taula, a només tres punts de distància.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut