Xavi:

Xavi: "És una sortida realment difícil"

El tècnic blaugrana ha valorat el duel davant el Rayo en la roda de premsa prèvia

Torna la Lliga després de la finestra internacional i amb ella retornen les rodes de premsa prèvies als duels del cap de setmana. El tècnic blaugrana ha tornat a comparèixer davant dels mitjans abans de viatjar cap a Madrid per enfrontar-se al Rayo Vallecano el dissabte a les 14.00 hores.

L'egarenc ha analitzat la dificultat del rival i com encara un nou duel de la competició domèstica sense Ter Stegen ni Gavi.

 

Un rival exigent

El tècnic egarenc espera sumar la seva primera victòria davant l'equip madrileny, però sap que això no és feina fàcil perquè "és un equip molt vertical que ataquen en transició i són molt forts en el contraatac". I és que de tres enfrontaments entre tots dos equips, el Rayo Vallecano n'ha guanyat dos i n'ha empatat un. El tècnic ha reconegut que aconseguir el triomf serà difícil sobretot a Vallecas: "És un equip intens i jugar al seu camp és molt incòmode, és una sortida realment difícil."

Les baixes de l'equip

Malauradament, l'entrenador terrassenc no podrà comptar amb dues noves baixes, les de Gavi i Ter Stegen que se sumen a la de Sergi Roberto. Conscient de no poder disposar de una peça clau dins i fora del vestuari, Xavi ha valorat la baixa del "6" culer: "Vaig tenir una experiència personal similar i em va fer millor futbolista. Vaig ser conscient que m'havia de cuidar més. És difícil recuperar un genoll, però el més important és no saltar-se ni un dia de recuperació". A més, ha destacat que la seva lesió va ser fortuïta, però ha estat crític amb un "calendari de partits que és molt exigent i que és la principal raó de moltes lesions".

Amb qui tampoc podrà comptar és amb el porter teutó. El tècnica ha confirmat la seva baixa: "No hi serà. Jugarà Iñaki. Està preparat i confiança absoluta. Entrena molt bé".

Duels importants abans de Nadal

Abans de l'aturada de les festes de Nadal, el conjunt blaugrana tindrà set partits crucials per al desenvolupament de la competició domèstica i de l'europea. El tècnic ha reconegut que obtenir una victòria i mostrar un bon joc sobre la gespa "ajudaria a recuperar sensacions de fa tres o quatre partits i a partir d'aquí segur que aconseguírem els resultats desitjats".

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut