"Estem amb tu, Gavi", la samarreta de suport a Gavi prèvia al Rayo-Barça

Els jugadors del Barça han sortit al terreny de joc abans del partit contra el Rayo amb una samarreta de suport cap al culer, que estarà un llarg temps apartat dels terrenys de joc

"Estem amb tu, Gavi". Aquest és el missatge que han volgut lluir els jugadors del FC Barcelona abans del partit que aquest dissabte han jugat contra el Rayo, a Vallecas. Unes samarretes que s'han vist just en la sortida al terreny de joc dels futbolistes i que serveixen per donar suport al culer, que aquesta setmana ha patit un dur contratemps en forma de lesió. 

mini__SG_1848

I és que el migcampista andalús té una ruptura completa del lligament encreuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc extern. En els propers dies se sotmetrà a tractament quirúrgic, però la lesió l'apartarà dels terrenys de joc durant un llarg període de temps. 

Des que es va conèixer l'abast de la lesió, els culers del món han volgut enviar el seu missatge de suport a Gavi, tant a les xarxes socials com a través del web oficial del Club, que va habilitar una caixeta per fer-ho possible.

També els seus companys, que el van rebre a la Ciutat Esportiva amb escalf per donar-li ànims. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut