El Rayo Vallecano, el repte pendent de Xavi

El Rayo Vallecano, el repte pendent de Xavi

El tècnic egarenc espera sumar la seva primera victòria davant l'equip madrileny

El duel a Vallecas d’aquest dissabte serà un estímul personal per a Xavi Hernández. L’entrenador de Terrassa, a hores d’ara, encara no ha pogut vèncer el conjunt madrileny en competició domèstica. De tres enfrontaments entre tots dos equips, el Rayo Vallecano n’ha guanyat dos i n’ha empatat un. Juntament amb el Granada -dos empats en dos partits-, és l’únic equip de Primera al qual els jugadors del Barça, sota les ordres de Xavi, encara no han vençut.

Un empat i dues derrotes

Andoni Iraola, ara encarregat del Bournemouth, va ser el tècnic dels rayistes en els tres partits que van enfrontar els blaugranes i els blanc-i-vermells. En el primer cara a cara entre els dos clubs, el Rayo es va imposar a l’Spotify Camp Nou per 0-1 mitjançant una diana d’Álvaro García. Aquest resultat va suposar la segona derrota domèstica del Barça a l’era Xavi.

En el segon matx entre Barça i Rayo, cap dels dos equips va ser capaç de batre la porteria rival. L’Spotify Camp Nou va ser altre cop la seu d’un xoc que va acabar 0-0 en el partit inaugural de la Lliga 2022/23.

La tornada es va dur a terme el dimecres 26 d’abril en una jornada intersetmanal. Álvaro Garcia i Fran García es van encarregar de marcar els gols del club madrileny. Lewandowski, al minut 83, va anotar el 2-1 definitiu.

Bons registres contra Francisco

Tot i això, l’actual entrenador del Rayo Vallecano, Francisco Rodríguez, no té un balanç positiu contra Xavi Hernández. L’almerienc, en els tres xocs directes contra Xavi, ha perdut en els tres casos. Com a entrenador de l’Elx es va veure superat les tres vegades amb un global de 4 gols a favor i 7 en contra.

Després de més d’un any des de l’últim enfrontament, que es va saldar amb un 3-0 favorable als blaugranes, els culers confien en una nova victòria contra Francisco i, d’aquesta manera, inaugurar el caseller de victòries contra el Rayo Vallecano a l’era Xavi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut