Allau de mostres de suport a Gavi per la seva lesió

Allau de mostres de suport a Gavi per la seva lesió

El barcelonisme s'ha buidat en fer públic el seu afecte per al migcampista, però fora del Club també li han exhibit la seva estima

Aquesta aturada de seleccions ens ha deixat la nefasta notícia de la greu lesió de Gavi, que en el partit de la selecció espanyola contra Geòrgia va patir una ruptura completa del lligament encreuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc extern que el farà passar pel quiròfan i el tindrà allunyat un temps llarg dels terrenys de joc.

Un fet molt trist i desagradable que ha servit per veure les nombroses mostres de suport i afecte que ha rebut el futbolista andalús i l'estima que tothom li professa.

De fet, durant el mateix partit on es va lesionar, el seu company Ferran Torres, després de marcar en la segona meitat va celebrar la diana ensenyant la seva samarreta. Un Ferran que, després del partit, reiterava el suport al seu amic amb un missatge a les xarxes socials, on també hi ha hagut moltes publicacions de l'actual plantilla blaugrana com Araujo, Iñigo Martínez, Pedri, Cancelo, Lamine Yamal, Alejandro Balde, Fermín, Raphinha o Sergi Roberto, entre d'altres.

També hi ha hagut molts excompanys d'equip com l'encara culer Ansu Fati, cedit al Brighton, o Ousmane Dembélé, o d'altres membres del FC Barcelona com el capità de la secció de bàsquet, Álex Abrines, o la jugadora Alexia Putellas, capitana del Barça Femení.

Però n'hi ha hagut moltes més, i unes quantes que no provenen de l'entorn blaugrana. La mateixa selecció espanyola va publicar un tweet després de saber-se la gravetat de la lesió, i d'altres entitats com la Reial Societat, el Cadis o el Valladolid, responent a la publicació del Barça, van desitjar-li molts ànims en la seva recuperació.

Molts d'altres futbolistes de la selecció espanyola d'altres equips també van utilitzar les stories d'Instagram per donar suport al seu company, com va ser el cas dels jugadors de l'Athletic Club, Oihan Sancet i Nico Williams, el davanter de l'Atlètic de Madrid Álvaro Morata o el madridista Joselu, a més del central Aymeric Laporte, actualment a l'Al-Nassr.

Però, com és lògic, qui s'ha bolcat amb ell és el barcelonisme. No només l'actual, sinó també excompanys i referents culers com Sergio Busquets, Jordi Alba o Andrés Iniesta. I un altre ambaixador culer com Pau Gasol també li va voler deixar el seu suport.

I, per descomptat, vosaltres, culers. En la notícia del comunicat oficial de la lesió del nostre '6' vam habilitar una caixeta on podíeu deixar-li el vostre missatge de suport, més enllà dels milers que han anat corrent per les xarxes socials en les darreres hores. Només en aquella caixa, en els primers 20 minuts van haver-n'hi fins a 2.904 missatges, al cap de la primera hora van ser un total de 4.858 i tres hores i mitja després de publicar-se la notícia ja s'havien superat els 10.000, una xifra que s'ha elevat fins als més de 18.500 si tenim en compte les primeres 24 hores. Tota una allau d'amor per un Gavi que es carrega de forces per tornar com abans millor per a poder-vos tornar tot aquest suport en alegries.

Estem amb tu, Gavi!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut