Comunicat mèdic de Gavi
Ofert per

Comunicat mèdic de Gavi

El futbolista té una ruptura completa del lligament encreuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc extern

Males notícies per al FC Barcelona. Les proves realitzades aquest matí han mostrat que el jugador del primer equip Gavi té una ruptura completa del lligament encreuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc extern. Els propers dies se sotmetrà a tractament quirúrgic. En acabar la intervenció es facilitarà un nou comunicat mèdic.

Gavi es va lesionar amb la selecció espanyola, durant l'últim partit de la fase classificatòria per a l'Eurocopa contra Geòrgia. El futbolista del Barça va haver de retirar-se del terreny de joc al minut 26.

Durant aquesta temporada, el blaugrana ha jugat 15 partits amb el Barça, 13 com a titular, repartits en 12 de Lliga i 3 de Champions. Ha marcat dos gols, contra el Vila-real i el Royal Antwerp, i ha fet una assistència. 

Des que Gavi va debutar amb el primer equip del Barça amb 17 anys, el 29 d'agost del 2021 contra el Getafe, el migcampista ha jugat 111 partits, 89 con a titular, en què ha marcat 7 gols i ha donat 12 assistències. En el seu palmarès té la Supercopa i la Lliga guanyades la temporada passada, la 22/23, a més del Golden Boy 2022. 

El teu missatge de suport a Gavi

El de Los Palacios y Villafranca s'ha convertit en un jugador molt estimat entre l'afició culer. El seu caràcter i el seu joc sobre la gespa és el senyal d'identitat d'un futbolista que sempre ho dona tot per la samarreta del Barça. És per això que la seva lesió és un cop dur per a tots els blaugrana, que tenen l'oportunitat de donar-li ànims. 

>

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut