La convocatòria per viatjar a Hamburg

La convocatòria per viatjar a Hamburg

Xavi Hernández ha donat la llista de convocats per al Xakhtar-Barça d'aquest dimarts

El FC Barcelona torna aquest dimarts a jugar partit de Champions. Aquest cop ho farà a Hamburg i es veurà les cares contra el Xakhtar Donetsk (18.45 hores). Serà dues setmanes després de jugar contra els ucraïnesos a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i de guanyar-los per 2-1.

Per aquest enfrontament, corresponent a la jornada 4 de la fase de grups, el tècnic Xavi Hernández ha donat a conèixer la llista de convocats. I la formen Ter Stegen, João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Gavi, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó i Fermín.

Frenkie de Jong i Sergi Roberto segueixen sent baixa per lesió. 

Entrenament de recuperació a la Ciutat Esportiva 

Aquest diumenge, el camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha acollit una suau sessió de recuperació després del partit d'aquest dissabte contra la Reial Societat. Un gol d'Araujo al minut 92 va donar el triomf als culers, que aquest migdia s'han exercitat en un entrenament que ha comptat amb tots els disponibles del primer equip. 

 

Ara aquesta tarda l'equip descansarà i ja el dilluns al matí volarà cap a Hamburg. A la tarda el Volksparkstadion, l'escenari del partit, acollirà la darrera sessió d'entrenament abans d'aquest Xakhtar Donetsk - FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut