Real Societat - FC Barcelona: Prova de foc a Sant Sebastià

Real Societat - FC Barcelona: Prova de foc a Sant Sebastià

Els blaugranes viatgen al País Basc per retrobar-se amb el triomf contra un dels equips més en forma de la competició

Objectiu: els tres punts. El FC Barcelona afronta un nou partit de Lliga amb una missió clara, retrobar-se amb la victòria. Després de la desfeta en el darrer partit, aquest dissabte (21.00 hores), els homes de Xavi Hernández buscaran un triomf davant d'un dels rivals més exigents de la competició: la Reial Societat.

L'enfrontament al Reale Arena serà una oportunitat pels blaugranes per aconseguir una injecció moral i per a mantenir-se al ritme dels líders de la competició. Ara mateix els blaugranes es situen en 4a posició a un punt de l'Atlètic de Madrid. Per tant la victòria es imprescindible per no perdre l'estel del equips davanters.

Els culers recuperen efectius

Els blaugranes tenen bon record dels partits en territori basc. De fet, de les 12 últimes visites, els culers n'han sortit imbatuts aconseguint 9 victòries i 3 empats. Els precedents per firmar el triomf són immillorables, però per assolir-ho hauran de vèncer al seu perseguidor. I és que ara mateix els homes d'Imanol Alguacil ocupen la 5a posició de la taula a cinc punts del combinat barceloní.

Ara bé, Xavi ho té una mica més fàcil per sumar els tres punts perquè ha recuperat una peça clau, Pedri, que sumada a les tres altes mèdiques de la setmana passada (Lewandowski, Raphinha i Koundé), el tècnic blaugrana gairebé ja ha recuperat la totalitat de l'equip a excepció de Frenkie i Sergi Roberto. La convocatòria completa la conformen: Ter Stegen, João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Gavi, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó i Fermín.

Els donostiarres, en ratxa

La Real Societat no ha perdut cap dels últims 15 partits de Lliga com a local. El Reale Arena és un fortí en la competició domèstica i els bascos es faran forts per aconseguir una victòria. Actualment, els d'Imanol Alguacil ocupen la 5a posició de la taula amb 19 acumulant 4 victòries en els últims cinc partits.

els blaus i blancs estan fent un bon paper a la Lliga però també a la Champions. I és que ara per ara amb 3 partits disputats han aconseguit dues victòries i un empat, fet que els situa a la part més alta del grup D amb 7 punts empatats amb l'Inter. A més, també han debutat en Copa del Rei aquest passat dimecres i van vèncer el seu primer rival i van aconseguir la classificació per a la següent ronda. Un primer terç de curs excel·lent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut