Ferran Torres: “Sempre estem obligats a guanyar i jugar bé”

Ferran Torres: “Sempre estem obligats a guanyar i jugar bé”

El valencià assegura que la pressió de l’entorn és positiva per als jugadors per saber on han d’estar i comenta que contra el Xakhtar cal estar molt concentrat per endur-se els tres punts

Ferran Torres està sent un dels protagonistes a la davantera en aquest inici de temporada. El valencià, que és el segon màxim golejador de l’equip, ha parlat aquest dimarts en la roda de premsa prèvia al partit de Champions League contra el Xakhtar Donetsk a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. El ‘7’ blaugrana ha destacat que “el Barça és un club que sempre està obligat a guanyar i jugar bé”, i que una victòria en el duel d’aquest dimecres seria un extra de motivació per al vestidor de cara al Clàssic d’aquest cap de setmana.

En la seva compareixença, Ferran ha confessat que se sent com des de principi de temporada, amb confiança i content de com estan sortint les coses. “Estic aprofitant l’oportunitat cada vegada que tinc minuts, em considero un jugador important que pot ajudar l’equip. Estic preparat per donar un pas endavant”, ha dit el valencià.

Respecte al partit d’aquest dimecres contra el Xakhtar i amb el Clàssic a l’horitzó, ha assegurat que només es poden centrar en el següent enfrontament: “No pots centrar-te en els partits del futur, només en el següent. S’han d’intentar treure els tres punts demà i estar més a prop de la classificació matemàtica de Champions”.

La irrupció de Marc Guiu

Preguntat pel nom propi de l’últim cap de setmana, el de Marc Guiu, ha confessat que va ser “una sorpresa que marqués pocs segons després d’entrar”, però ha assegurat que “als entrenaments ja ha demostrat que és un jugador que té gol i aquella alegria que es necessita”.

Ferran Torres, sobre la salut mental

Amb el sobrenom de ‘tauró’ que se li ha imposat al davanter valencià en aquest inici de temporada, Ferran ha volgut parlar sobre la salut mental i la possibilitat d’ajudar als més joves en aquest tema: “Estic orgullós de ser un exemple per a la gent jove que està passant un mal moment”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut