Granada - FC Barcelona: A guanyar, malgrat les baixes

Granada - FC Barcelona: A guanyar, malgrat les baixes

L'enfrontament entre andalusos i catalans posarà punt final a la novena jornada de la competició abans de l'aturada de seleccions

L'Estadio Nuevo de Los Cármenes està preparat per viure una nova jornada de Lliga. El conjunt blaugrana viatja al temple andalús per disputar el duel corresponent a la novena jornada de Lliga contra el Granada a les 21.00 hores. Els homes de Xavi Hernández, amb baixes importants, intentaran aconseguir els tres punts per arribar a la finestra internacional amb bones sensacions i encarar una segona part d'octubre exigent.

Ara bé, el conjunt de Paco López no posarà les coses fàcils als culers. Els granadins han aconseguit puntar en els tres últims enfrontaments contra el FC Barcelona, aconseguint la seva millor ratxa històrica contra el conjunt barceloní (victòria per 1-2 al 2020/21, empats a la 21/22 per 1-1 tant l'anada com la tornada).

Amb baixes, però amb la moral intacta

Després de les victòries aconseguides contra el Sevilla i el Porto, els blaugranes arriben a un nou duel de la competició domèstica amb bones sensacions. Tot i que el conjunt de Xavi Hernández acumula les baixes importants de Pedri, Frenkie, Raphinha i Lewandowski, l'equip té jugadors amb capacitat per readaptar-se a una nova posició i a més ha comptat amb figures del planter per suplir els lesionats.

Mentre que joves com Lamine Yamal, Astralaga i Fermín ja són habituals, en aquesta convocatòria han entrat Pau Víctor i Mar Guiu, certificant així la seva primera presència en una llista oficial. La crida completa la formen: Ter Stegen, João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Gavi, Ferran, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, S. Roberto, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Fermín, Pau Víctor i Marc Guiu.

Un granada necessitat

Al contrari que el Barça, el conjunt andalús arriba en un mal moment anímic. L'equip de Paco López tan sols ha guanyat un partit aquesta temporada, n'ha empatat dos i n'ha perdut cinc. Amb aquestes xifres, actualment, l'equip de l'Alhambra ocupa la dinovena posició amb 5 punts a 2 de la permanència.

El Granada també arriba al duel amb algunes baixes importants. El capità Víctor Díaz es perdrà el duel per una lesió al genoll i Raúl Fernández, el porter titular, va ser operat d'una fractura al dit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut