Gavi: “Ho donaria tot pel FC Barcelona”

Gavi: “Ho donaria tot pel FC Barcelona”

El migcampista andalús ha repassat els seus anys a La Masia, la seva evolució com a futbolista o el seu somni amb la samarreta culer

És el cor del FC Barcelona. I com a tal “faria el que fos pel Barça”, ha explicat Gavi en una entrevista a La Vanguardia. El blaugrana ha repassat noms propis, com el de Frenkie de Jong, ha explicat què va suposar per a ell la seva estança a La Masia o ha radiografiat la seva evolució com a futbolista. 

Blaugrana pel Barça de Xavi i Iniesta

“El Barça de Xavi, Iniesta i companyia va ser el millor de la història i ja des d'aquest moment sempre vaig ser del Barça i sempre ho seré”

Els records de La Masia 

“Per mi La Masia ha estat tota la meva infància, des que gairebé tinc consciència he estat aquí. La veritat que ho és tot per a mi. El que més m'agradava era els companys: sortir al jardí a jugar amb ells, anar a fer una volta amb ells, tot amb ells”

Un sentiment culer sempitern 

“Ho faria tot, faria el que fos pel Barça”

“Per mi tant de bo sempre estar al FC Barcelona. És on més feliç estaré”

La metamorfosi com a jugador

“Respecte a l'any passat he millorat en pausar més el temps, en anar a les pilotes dividides. Abans feia moltes faltes i ara ho estic millorant molt més. De vegades, després dels partits miro l'acció i dic com se m'ha acudit fer això. La meva mare s'espanta, però és futbol i intento donar el màxim. Em considero un futbolista lluitador fins al final”

La figura cabdal de Frenkie de Jong

“Admiro molt Frenkie de Jong, el que més de la plantilla. Ara es nota molt que no hi és -igual que la baixa de Pedri-. Estava cagat quan va sortir la possibilitat que marxés del Club, no volia que se n'anés: sempre l'hi deia”

gavi frenkie

El gol, entre cella i cella

“Abans d'un partit important penso molt com pot anar, visualitzo que puc marcar un gol. Sempre abans dels partits intento pensar en el gol”

“Aquesta temporada he pronosticat que puc arribar als deu gols amb el Barça”

Un somni 

“Guanyar la Champions és un dels meus somnis, per no dir el primer. Perquè alçar la Champions amb el Barça és tot allò que somia un culer de petit”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut