FC Barcelona - Sevilla: Justícia poètica (1-0)

FC Barcelona - Sevilla: Justícia poètica (1-0)

Un gol en pròpia porta de l’exmadridista Sergio Ramos atorga els tres punts a un Barça superior i que dormirà líder

La nit de lluna plena a l’Estadi Olímpic Lluís Companys només podia acabar amb un desenllaç inesperat. Un gol en pròpia porta de Sergio Ramos, capità i referent del Reial Madrid durant 16 anys, ha atorgat la victòria al FC Barcelona en un duel igualat al primer temps i de clar domini culer al segon. La insistència culer ha tingut el premi del gol en el minut 75 i ha servit per dormir novament líders de la classificació, a l’espera del Girona-Reial Madrid d’aquest dissabte.

 

Un trident inèdit d’inici

El duel a la Muntanya Màgica ha arrencat amb els dos equips analitzant-se mútuament. El Barça sortia en atac amb un novedós trident format per João Félix, Lewandowski i Lamine Yamal i amb Raphinha més centrat, amb una certa llibertat de moviments. El Sevilla, per la seva banda, sortia d’inici sense Jesús Navas però amb Sergio Ramos com a pilar defensiu, principals novetats respecte el seu darrer partit contra l’Almeria.

Lesió de Raphinha

A mesura que passaven els minuts tots dos equips s’han començat a atrevir. João Félix ha fregat el gol en dues ocasions, especialment la del minut 21, quan ha enviat la pilota al travesser després d’una gran jugada individual i assistència prèvies de João Cancelo. Ha estat la més clara per a un Barça que també ha vist com el Sevilla s’ha acostat amb perill a la porteria de Ter Stegen. L’ocasió més important dels andalusos ha estat una rematada d’Ocampos des del punt de penal que ha tret Gavi, amb el pit, sota pals. Abans de la mitja part, una pèssima notícia: la lesió de Raphinha.

Insisteix el Barça

La segona meitat ha estat una altra història. Des d’un bon inici el Barça ha tancat dins del seu camp el Sevilla, que sobrevivia gràcies a la bona feina de la seva línia defensiva, especialment un inspirat Badé. Lewandowski ha estat a punt d’obrir la llauna en una acció que ha acabat en córner i minuts més tard Lamine Yamal ha provat sort amb una rematada que ha sortit desviada. Fermín López, molt actiu, feia mal entre línies.

_SGB7948

Sergio Ramos fa guanyar el Barça

El camp cada cop feia més baixada per a un Barça que veia com s’esgotava el temps. En una acció de Ferran Torres, però, s’ha decantat el partit. El ‘7’ blaugrana, que havia entrat per João Félix, ha centrat al segon pal per a Lamine Yamal, que ha pentinat cap enrere en una pilota que ha anat directament a les cames de Sergio Ramos, que involuntàriament i amb tota la mala sort del món s’ha enviat la pilota dins la seva pròpia porteria. Embogia Montjuïc, que ha celebrat com un gol propi la diana de l’exjugador del Reial Madrid que ha valgut tres punts d’or.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut